Bilsalg og servicetjenester

Dahles Auto Fredrikstad

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Dahles Auto Fredrikstad AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Mandag - Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 19:00
Fredag
08:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Stengt
Våre ansatte

Aktuelle kampanjer

 • ID.4 GTX 4MOTION Dahles Edition

  Nå har vi knalltilbud på denne godt utstyrte og sportslige SUVen. Velg mellom kjøp eller leasing.

 • ID.7 Pro Exclusive kampanjemodell

  Nå tilbyr vi gunstig leasing til den godt utstyrte kampanjemodellen med 19” vinterhjul lanseringspakke, hengerfeste og Sericeavtale i 3 år/45 000 km inkludert i prisen.

 • Tidenes jubileumskampanje

  Volkswagen feirer 75 år i Norge med tidenes jubileumskampanje! Velg mellom kompakte ID.3, SUV’ene ID.4 Pro og ID.4 GTX 4MOTION, de elegante SUV-coupé-modellene ID.5 Pro og ID.5 GTX 4MOTION, flaggskipet ID.7 Pro, eller flerbruksbilen ID. Buzz Pro.

Dahles Deal verkstedkampanje. Nå inntil 20% rabatt på service og dekk.

Har du en Volkswagen eldre enn 5 år, får du med Dahles Deal ekstra konkuransedyktige priser. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre og at du får gjort en god deal året rundt. Vi gir deg servicetjenester med trygghet og kunnskap inkludert! Vi KAN bilen din. Hos oss blir bilen din blir tatt vare på av en spesialist og ikke en generalist.

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Å kjøpe varebil er en viktig investering av arbeidsverktøy. Vi tilbyr et bredt varebilutvalg bestående av både små og store varebiler samt elvarebil.

Har du en spesiell bil i tankene?

Bygg drømmebilen og få et pristilbud fra oss. Har du en innbyttebil du ønsker vi skal inkludere i pristilbudet må du gjerne fortelle oss om dette når vi tar kontakt.

Våre populære tjenester

 • Skadesenter

  Har uhellet vært ute for deg og din bil? Vårt skadesenter har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken, eller en større skade på bilens karosseri. Vi på Dahles Auto Fredrikstad har samarbeid med Skade og Lakk som ligger like ved.

 • EU-kontroll kun kr 1 150

  Husk å bestille time for EU-kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut.

 • Dekkhotell - enkelt og bekymringsfritt

  Oppbevaring av bildekk i Dahles Autos dekkhotell betyr høy komfort og null stress for deg. Les mer om dekkhotell hos Dahles Auto.

Interessert i bruktbil?

Når du kjøper bruktbil hos oss får du:

 • Bruktbilgaranti
 • 30 dagers bytterett
 • Korrekt kilometerstand
 • Innbytte av gammel bil
 • Komplett tilstandsrapport
 • Gode forsikringsordninger
 • Gunstig finansiering hos Volkswagen Financial Services

Velg finansiering til din neste Volkswagen

Er du i tvil om hvilken finansieringsform du skal velge, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Leasing
Slippe å ta opp lån for å finansiere bilen. Du betaler kun en månedskostnad for å bruke bilen i avtaleperioden.
Billån
Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.
Innbyttelån
En ny måte å eie bilen på – du eier bilen, men kan levere den tilbake etter fire år til en garantert innbyttesum.
For bedrifter
Vi tilbyr en rekke ulike finansierings- og tilleggstjenester for deg som ønsker å kjøpe/lease ny eller brukt Volkswagen varebil.

Bilforsikring

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Dahles Auto Fredrikstad et komplett, moderne bilanlegg

Vi håper at du trives hos oss, og får den servicen du forventer. Vi skal gjøre ting riktig første gang, til avtalt tid, og til avtalt pris. Vi har satt oss som mål å bli bedre enn våre konkurrenter, både på kvalitet og service. Skulle du mot formodning oppleve at din erfaring med oss ikke står i forhold til ovennevnte, ber vi om at du sier fra til oss. Vi lover å ta deg på alvor. Du er alltid velkommen hos Dahles Auto Fredrikstad!

Vi har nå blitt en del av Dahles Gruppen, og representerer nå en sterk lokal forhandlergruppering i nedre Glomma regionen. Vi kan tilby en komplett meny av bilholdstjenester som service og vedlikeholdsavtaler, dekkhotell, finansiering, forsikring og bilpleie.

Kontakt oss

Du kan også være interessert i

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.