Bilsalg og servicetjenester

Møller Bil Hamar

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Møller Bil Hamar AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Mandag - Fredag
08:00 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Stengt
Våre ansatte

Åpningsfest med spinnville tilbud 8. til 13. april

Mandag 8. til lørdag 13. april er det duket for åpningsfest i våre nye, flotte lokaler i Holabekkvegen 54. Dette er dager du får ekstra god pris på bil og alt til bilen din. Vi arrangerer omvisning der du kan oppleve et toppmoderne serviceverksted og all teknologi vårt nye bilanlegg har å by på.
Et bilde som viser tilbudet

Lanseringstilbud på nye ID.7 stasjonsvogn

Nå kan den bestilles! Nye ID.7 stasjonsvogn er en romslig familiebil og en av de første store elektriske stasjonsvognene i markedet. I en begrenset periode tilbyr vi kampanjerente på den godt utstyrte ID.7 Pro Exclusive stasjonsvogn og du kan lease eller låne helt uten krav til startleie eller egenkapital.
Et bilde som viser tilbudet

Aktuelle kampanjer

25% rabatt på bilpleieprodukter

Frem til 30. april får du 25% rabatt på bilpleieprodukter fra Autoglym og Selaclean. Produktene er skånsomme mot lakken og effektive for fjerning av veisalt og smuss. Vi har et godt utvalg av produkter i butikken - ta turen innom.

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Å kjøpe varebil er en viktig investering av arbeidsverktøy. Vi tilbyr et bredt varebilutvalg bestående av både små og store varebiler samt elvarebil.

Har du en spesiell bil i tankene?

Bygg drømmebilen og få et pristilbud fra oss. Har du en innbyttebil du ønsker vi skal inkludere i pristilbudet må du gjerne fortelle oss om dette når vi tar kontakt.

Våre populære tjenester

Velg finansiering til din neste Volkswagen

Er du i tvil om hvilken finansieringsform du skal velge, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Leasing
Slippe å ta opp lån for å finansiere bilen. Du betaler kun en månedskostnad for å bruke bilen i avtaleperioden.
Billån
Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.
For bedrifter
Vi tilbyr en rekke ulike finansierings- og tilleggstjenester for deg som ønsker å kjøpe/lease ny eller brukt Volkswagen varebil.

Bilforsikring

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Velkommen til Møller Bil Hamar

Møller Bil Hamar er innlandets største forhandler av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi holder til i store og moderne lokaler i Nydal utenfor Hamar. Vi selger både nye og brukte biler fra Volkswagen og har dyktige selgere som står klare til å hjelpe deg.

Våre Volkswagen-utdannede selgere, teknikere, kundemottakere og deleselgere gjør til en hver tid sitt ytterste for at du skal få en god kundeopplevelse hos oss.

Vi har miljø i fokus og er både sertifisert Miljøfyrtårn og ISO 14001-sertifisert.

Kontakt oss

Du kan også være interessert i