Bilsalg og servicetjenester

Frydenbø Bil Molde

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Frydenbø Bil Molde AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Mandag - Fredag
08:30 - 16:30
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Stengt
Våre ansatte

Aktuelle kampanjer

Komplett familie-SUV fra kun kr 497 900!

ID.4 Pro 4MOTION Highline med firehjulstrekk sikrer unik fremkommelighet på norske vinterveier. Den byr på imponerende mye utstyr, firehjulstrekk, lang rekkevidde og hurtiglading. Med romslig bagasjerom og mulighet for taklast og innfellbart tilhengerfeste får du med det meste.
Et bilde som viser tilbudet

Kampanje på ID. Buzz Cargo Pluss

Er tiden inne for å bytte til elvarebil? Sjekk dette tilbudet! Bestill ny ID. Buzz Cargo Pluss 286 hk 79 kWh innen 30. april og spar kr 54 570 ekskl. mva. Inkludert i prisen får du lyspakke, tilhengerfeste og keylesspakke. I tillegg får du serviceavtale i 2 år til kr 0.
Et bilde som viser tilbudet

25% rabatt på bilpleieprodukter

Frem til 30. april får du 25% rabatt på bilpleieprodukter fra Autoglym og Selaclean. Produktene er skånsomme mot lakken og effektive for fjerning av veisalt og smuss. Vi har et godt utvalg av produkter i butikken - ta turen innom.

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Å kjøpe varebil er en viktig investering av arbeidsverktøy. Vi tilbyr et bredt varebilutvalg bestående av både små og store varebiler samt elvarebil.

Har du en spesiell bil i tankene?

Bygg drømmebilen og få et pristilbud fra oss. Har du en innbyttebil du ønsker vi skal inkludere i pristilbudet må du gjerne fortelle oss om dette når vi tar kontakt.

Våre populære tjenester

Interessert i bruktbil?

Når du kjøper bruktbil hos oss får du:

  • Bruktbilgaranti
  • 30 dagers bytterett
  • Korrekt kilometerstand
  • Innbytte av gammel bil
  • Komplett tilstandsrapport
  • Gode forsikringsordninger
  • Gunstig finansiering hos Volkswagen Financial Services

Velg finansiering til din neste Volkswagen

Er du i tvil om hvilken finansieringsform du skal velge, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Leasing
Slippe å ta opp lån for å finansiere bilen. Du betaler kun en månedskostnad for å bruke bilen i avtaleperioden.
Billån
Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.
For bedrifter
Vi tilbyr en rekke ulike finansierings- og tilleggstjenester for deg som ønsker å kjøpe/lease ny eller brukt Volkswagen varebil.

Bilforsikring

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Hos Frydenbø Bil Molde får du alt du trenger til bilen

Vi har et spesialverksted for Volkswagen og Audi. Vi hjelper også gjerne med dekkskift, samt vask, kontroll og lagring av dekkene dine slik at de holder seg i god stand til neste sesong. I tillegg utfører vi ruteskift og rutereparasjoner. Hvis du er på jakt etter ny eller brukt bil kan du gjerne komme innom oss for prøvekjøring. Frydenbø Bil Molde AS ble etablert i 1939, den gang som Bjarne Rødseth, og er et selskap i Frydenbø Gruppen. Vi befinner oss på besøksadressen Verftsgata 3 i Molde. I dag er vi 35 ansatte og omsetter for rundt 210 millioner kroner. Våre grunnverdier er å være entusiastisk, ærlig og ansvarlig. Det er våre kunder som er vår arbeidsgiver – derfor er fornøyde kunder helt avgjørende for oss!

Kontakt oss

Du kan også være interessert i