Svebjørn Auto Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Lovverket stiller høye krav til hvordan virksomheter som omfattes av loven skal foreta aktsomhetsvurderinger med offentlig tilgjengelige redegjørelser. Vi i Svebjørn Auto er udelt positive til et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
  Svebjørn Auto AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)
  Bildet som viser forhandler sin lokasjon

  Hvordan Svebjørn Auto arbeider med aktsomhetsvurderinger og forankring av dette.

  Vår overordnede strategi inkluderer arbeidet med aktsomhetsvurderinger. Vi jobber kontinuerlig for å forebygge og forhindre hendelser som kan ha negativ effekt på arbeidsforhold og menneskerettigheter. Vårt styringssystem inneholder prosesser for etisk adferd, inkludert oppfølging og godkjenning av leverandører.

  Vi opprettholder en god kommunikasjonskultur med retningslinjer, prosedyrer og møteplasser. Vi gir rettferdig kompensasjon og arbeidsforhold til alle medarbeidere. Vi prioriterer helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen. Vi opprettholder et trygt og sunt arbeidsmiljø og oppfordrer medarbeidere til å melde fra om hendelser som skal varsles. Vi forplikter oss til å gi våre kunder trygge, høykvalitets og pålitelige tjenester.

  Et vesentlig element i lovverket er informasjonskravet, som krever åpenhet om de aktuelle temaene. Det innebærer at du kan be oss redegjøre for det arbeidet vi gjør for å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i alle ledd av vår virksomhet. Det kan du gjøre ved å sende en epost til aapenhetsloven@moller.no.Opens a mail link

  Leverandører og andre samarbeidspartnere
  Det er ulike risikomomenter knyttet til ulike bransjer og virksomheter. Og for vår bransje finnes det mer informasjon om våre verdikjeder hos vår samarbeidspartner. Les mer om hvordan Møller Mobility Group møter åpenhetsloven.Opens an external link

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.