Selvbetjeningsautomat - rask og enkel levering og henting av bilen på verksted

  Odda Bilsenter AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Som kunde er det mange fordeler ved å benytte seg av en av våre selvbetjeningsautomater

  • Lever og hent bilen døgnet rundt ved verkstedsbesøk.
  • Betal enkelt med bankkort via link, Vipps eller faktura.
  • Du slipper ventetiden om det er stor pågang i kundemottaket.
  • Det er ingen ekstrakostnad ved å bruke selvbetjeningsautomaten.

  Selvbetjeningsautomaten kan også brukes til henting og levering av nøkkel ved prøvekjøring eller taksering. Vi hjelper deg gjerne.

  Hvordan leverer jeg bilen ved hjelp av selvbetjeningsautomaten?
  Du finner vår automat utendørs ved hovedinngangen. Tast inn bilens registreringsnummer og ditt telefonnummer. Følg instruksjonene på skjermen og legg nøkkelen i luken.

  Hvordan henter jeg bilen min fra selvbetjeningsautomaten?
  Du vil motta en SMS når bilen er klar, med en lenke for eventuell betaling. Bruk lenken til å hente nøkkelen fra automaten.

  Hvor er selvbetjeningsautomatene plassert?
  Selvbetjeningsautomatene er plassert utendørs ved hovedinngangen.

  Kan jeg bruke selvbetjeningsautomaten for andre tjenester enn verkstedbesøk?
  Ja, du kan også bruke automaten for henting og levering av nøkler ved prøvekjøring eller taksering.

  Hvordan kommuniserer Odda Bilsenter med meg mens bilen er på verkstedet?
  Vi foretrekker å kommunisere via SMS og e-post og setter pris på rask respons om det kreves.

  Er det mulig å hente bilen utenfor åpningstidene?
  Ja, hvis du har valgt dette ved levering, vil nøkkelen være tilgjengelig i den døgnåpne selvbetjeningsautomaten.

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.