slik fungerer leasing vw

Slik fungerer leasing

Bilbransjen er i stadig endring, og det kan være vanskelig å velge mellom elbil, hybrid eller fossilt drivstoff. Nettopp derfor er leasing et godt alternativ. Her forklarer vi hvordan det fungerer.

slik fungerer vw leasing

Gleden ved å kjøre en helt ny bil har, som alt annet, også en kostnad – og den aller største kostnaden kan knyttes til bilens verditap. Dette merker du best når du skal selge bilen. Ved å velge leasing er det forhandleren som tar risikoen ved endringer i markedet den dagen du leverer tilbake bilen.

Hovedfordelen med leasing er at du ikke binder opp kapital slik som du gjør ved å ta opp et lån. Du får en månedlig faktura hvor du kan inkludere service, dette gjør bilholdet ditt forutsigbart.

Eksperter ute hos våre forhandlere setter en markedsverdi for din bil ved starten av leasingforholdet. Denne står gjennom hele perioden du har bilen uansett om markedet har endret seg på de tre årene. 

Les mer: Fordeler ved å velge privatleasing

Risiko. Akkurat nå, med den storstilte elektrifiseringen bilbransjen gjennomgår, og bilavgifter som stadig er oppe til ny vurdering, er kalkulering av markedsverdi en ekstra krevende øvelse. Så krevende, at for veldig mange privatkunder vil det være en stor fordel å overlate dette til profesjonelle.

Volkswagen Financial ServicesOpens an external link er blant landets største leasingselskaper, og hver fjerde privatkunde velger nå leasing.

Åpenbar oppside for deg. Dette gjør det mulig for oss å kunne tilby gunstige betingelser for privatleasing, også i den usikre tiden vi har foran oss.

For din del er oppsiden åpenbar. Det gir deg ganske enkelt færre bekymringer knyttet til bilholdet: Du betaler en fast pris for å kjøre en ny Volkswagen, og trenger ikke å ta stilling til hva du eventuelt vil få for bilen din den dagen du skal selge den – dette står forhandleren for etter at du har levert tilbake bilen.

Når din avtaleperiode er over, er det altså bare å overlate bilen til Volkswagens profesjonelle salgsapparat – og forhåpentlig fortsette din neste periode med en ny Volkswagen

Nyttige snarveier