slik fungerer leasing vw

Slik fungerer leasing

Bilbransjen og økonomien er i stadig endring, og det kan være vanskelig å velge hvordan du skal finansiere din neste Volkswagen. I usikre tider er leasing et godt alternativ. Her forklarer vi hvordan det fungerer.

Gleden ved å kjøre en helt ny bil har, som alt annet, også en kostnad – og den aller største kostnaden kan knyttes til bilens verditap. Dette merker du best når du skal selge bilen. Ved å velge leasing er det forhandleren som tar risikoen ved endringer i markedet den dagen du leverer tilbake bilen.

Hovedfordelen med leasing er at du ikke binder opp kapital slik som du gjør ved å ta opp et lån. Du får en månedlig faktura hvor du kan inkludere service, dette gjør bilholdet ditt forutsigbart.

Eksperter ute hos våre forhandlere setter en markedsverdi for din bil ved starten av leasingforholdet. Denne står gjennom hele perioden du har bilen uansett om markedet har endret seg på de tre årene. 

Les mer: Fordeler ved å velge privatleasing

slik fungerer vw leasing

Risiko. Akkurat nå, med den storstilte elektrifiseringen bilbransjen gjennomgår, og bilavgifter som stadig er oppe til ny vurdering, er kalkulering av markedsverdi en ekstra krevende øvelse. Så krevende, at for veldig mange privatkunder vil det være en stor fordel å overlate dette til profesjonelle.

Volkswagen Financial Services er blant landets største leasingselskaper, og hver fjerde privatkunde velger nå leasing.

Åpenbar oppside for deg. Dette gjør det mulig for oss å kunne tilby gunstige betingelser for privatleasing, også i den usikre tiden vi har foran oss.

For din del er oppsiden åpenbar. Det gir deg ganske enkelt færre bekymringer knyttet til bilholdet: Du betaler en fast pris for å kjøre en ny Volkswagen, og trenger ikke å ta stilling til hva du eventuelt vil få for bilen din den dagen du skal selge den – dette står forhandleren for etter at du har levert tilbake bilen.

Når din avtaleperiode er over, er det altså bare å overlate bilen til Volkswagens profesjonelle salgsapparat – og forhåpentlig fortsette din neste periode med en ny Volkswagen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.