vw tilbehør til bil

– Vi valgte ekstra bilutstyr og biltilbehør for å sikre både barn og verdi på bilen

Robert Honningdalsnes styrer sin grå stasjonsvogn, en Volkswagen Golf, ut langs Bergensveien på Grorud en strålende sommerdag. I garasjen står familiens andre bil på lading, en to og et halvt år gammel e-Golf.

Han er ingen utstyrsfrik, men ønsker at bilene skal ha praktiske og smarte løsninger som holder.

– Jeg er opptatt av at den kan kjøre fremover, bakover, og at den kan svinge til høyre og venstre, forteller han.

Riktig biltilbehør og bilutstyr bevarer sikkerheten og verdien

Begge bilene er utstyrt med en rekke biltilbehør, noe som sørger for at familien Honningdalsnes kommer seg trygt, effektivt og komfortabelt fra A til B. I stasjonsvognen har de blant annet fått installert lastekantbeskyttelse, bagasjeromsmatte, terskellister og barneseter.

– Vi hadde opprinnelig ikke de store tankene om ekstrautstyr til bilen, men vi spurte vår lokale Volkswagen‑forhandler på Kalbakken om hva de anbefalte. Vi skal ha disse bilene i mange år, og da er det klart det kan bli mye slitasje. Derfor er lastekantene og bagasjeromsmatten gode biltilbehør å ha.

Barnesetene er Besafe-bilstoler, og er installert av fagfolk på hans lokale forhandler på Møller Bil Kalbakken. Barnesetene hos Volkswagen er best i test, og har fått Plus Test-sertifisering av Forbrukerrådet.

– Den viktigste egenskapen i en bil er sikkerhet, særlig siden vi har to små barn, forteller Robert.

Hos Volkswagen-forhandlere i hele landet finner du smarte og praktiske biltilbehør og bilutstyr til nye og brukte biler. Utvalget er alt fra transportløsninger som