Bildet viser en bilmekaniker og Volkswagen varebiler Crafter Caddy Transporter Amarok pickup

Hvorfor velge Volkswagen merkeverksted?

Kort forklart - vi skrur kun på ett bilmerke og på denne måten blir vi eksperter fremfor generalister. Vi kan Volkswagen best!

Bestill ruteskift digitalt gjennom vår tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe!

Kort forklart - vi skrur kun på ett bilmerke og på denne måten blir vi eksperter fremfor generalister. Vi kan Volkswagen best!

Bestill ruteskift digitalt gjennom vår tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe!

5 gode grunner for hvorfor du bør velge oss

1
Vi kan Volkswagen best!

Når bilen eller varebilen din blir syk står våre spesialutdannede bilmekanikere og teknikere klare til å ta den i mot på våre merkeverksteder.

Våre bilmekanikere har alle fått spesialopplæring ved vårt eget kompetansesenter hvor de utelukkende trener på å skru på bilmodeller fra Volkswagen.

Dette gjør at de kan ett bilmerke godt fremfor å kunne litt om mange. Derfor kaller vi oss selv for spesialister, ikke generalister. Og derfor sier vi også at vi kan Volkswagen best! 

Finn og kontakt merkeverksted

Bildet viser en bilmekaniker som utfører diagnosetest ved hjelp av en iPad av en Volkswagen varebil på et merkeverksted
2
Du får høy kvalitet på utført arbeid

Vi mener høy kvalitet på utført servicearbeid ikke bør være ensbetydende med høy pris.

Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service eller reparasjon hos oss samt bruk av originaldeler etter fabrikkstandard.

Vi tilbyr et bredt spekter av verkstedtjenester for både nye og eldre person- og varebilmodeller fra Volkswagen.

Finn og kontakt merkeverksted

Bildet viser en bilmekaniker som utfører sjekk av karosseri og bildekk på en Volkswagen varebil på et merkeverksted
3
Vi utfører Volkswagen Original Service

Våre Volkswagen merkeverksteder er de eneste som utfører Volkswagen Original Service. Dette innebærer at det er kun våre merkeverksteder som har tilgang til datasystemer fra Volkswagen som lar oss feilsøke og reparere i tråd med fabrikkens retningslinjer. 

Dette sikrer igjen at service og reparasjoner utført av oss er i tråd med fabrikkstandarden - noe som sørger for at man opprettholder gjeldende garantier på ditt kjøretøy. 

Volkswagen Original Service innebærer også utelukkende bruk av originale kvalitetsdeler og originalt tilbehør fra fabrikk. Vi garanterer altså ingen bruk av billige kopideler som setter både kjøretøyet og førers sikkerhet på spill.

Finn og kontakt merkeverksted

Bildet viser en bilmekaniker som utfører service på en Volkswagen varebil på et merkeverksted
4
5 års garanti på bildeler

Som takk for at du gir oss tillitt til å skru på kjøretøyet ditt, gir vi deg 5 års garanti på bildeler i forbindelse med utført arbeid hos våre merkeverksteder. Når du bruker våre merkeverksteder gir vi deg også;

  • 24-timers mobilitetsgaranti
  • Erstatningsbil ved behov
  • Varsel om neste EU-kontroll
  • Service- og vedlikeholdsavtale
Bildet viser en bilmekaniker som utfører sjekk av bildekk på en Volkswagen varebil på et merkeverksted
5
Vi stiller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet

For oss er det viktig at våre merkeverksteder både er en sikker og hyggelig arbeidsplass. Derfor er vi opptatt av at våre merkeverksteder stiller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet i servicearbeidet som blir utført av våre serviceteknikere.

Bildet viser en bilmekaniker som snakker sammen med en kunde under en bukk på et merkeverksted

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.