Volkswagen AG Om oss & juridiske tekster

Her finner du informasjon om Volkswagen AG som ansvarlig leverandør av innholdet og tilbudene som er oppført nedenfor på dette nettstedet.

Om oss

Customer Interaction Center (CIC)

Customer Interaction Center (CIC) er ansvarlig for området "Hjelp med apper og digitale tjenester". Du har muligheten til å kontakte CIC med anliggender om våre digitale tjenester eller apper via CIC.

Car2X

Dersom bilen din støtter Car2X-teknologi, vil den kunne gi viktig informasjon om trafikk etter aktivering, som f.eks. om ulykker eller kø, med andre trafikanter eller trafikkinfrastruktur, i den grad de også støtter Car2X-teknologien.

Innsamling av data for utvikling av automatisert kjøring

Forskning, utvikling og ivaretakelse av automatiske kjørefunksjoner krever en betydelig database med så mange trafikkscenarier som mulig basert på reell kjøring. Dersom bilen din støtter funksjonen, kan dataopplastingen aktiveres eller deaktiveres direkte ved å bruke glidebryteren «Utvikle automatisk kjøring» i personverninnstillingene.

We Charge Feature-appen

Med We Charge-Feature-nettsideappen kan du bruke ulike nettbaserte funksjoner og tjenester knyttet til lading av elektriske biler gratis. Dette inkluderer å søke etter og finne offentlige ladepunkter og en ruteplanlegger for utvalgte kjøretøy som tar hensyn til offentlige ladepunkter langs ruten. 

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.