vw id3

ID.3
Elbil med lang rekkevidde

  • Pris fra kr 358 800
  • Effekt204 hk
  • Rekkevidde inntil571 km
  • Batterikapasitet58/77 kWh netto
  • Ladeeffekt AC-lading inntil11 kW
  • Ladetid DC-lading (5-80%) inntil35 min
  • Totalvekt transportfeste75 kg

ID.3 – romslig og kompakt elbil med lang rekkevidde

ID.3 var første modell om ble lansert i Volkswagens ID.-familie, og ble på kort tid en bestselger i Norge. Nå kommer den i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og lang rekkevidde på inntil 571 km.

ID.3 tilbys også med blant annet AR Head-up display, større 12" infotainmentskjerm, dynamiske LED-Matrix hovedlykter, parkeringsassistent med minnefunksjon og ryggekamera.

Sagt på en annen måte: Den kompakte og romslige elbilen har blitt enda bedre. 

--:--

Detaljene på ID.3

Velg ønsket kategori, eller scroll deg igjennom alle høydepunktene. 

IQ.DRIVE assistentsystemer

vw id3 park assist

ID.3 er en sikker bil og har god beskyttelse i alle kategorier av voksne og barn og myke trafikanter. ID.3 leveres med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med city nødbrems funksjon som standard. 

Bestill prøvekjøring

Velg ønsket forhandler og bestill ønsket tidspunkt for prøvekjøring i dag.

Bygg din ID.3

Ofte stilte spørsmål – ID.3

Be om pristilbud

Kontakt din lokale forhandler for et uforpliktende pristilbud på den nye ID.3.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 3 og 10 år fra bilens første registreringsdato. We / VW Connect Plus lisens må aktivt forlenges av kunde etter 2 år for år 3. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.