Bilsalg og servicetjenester

Møller Bil Follo

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Møller Bil Follo AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Mandag - Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 19:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Stengt
Våre ansatte

Aktuelle kampanjer

25% rabatt på bilpleieprodukter

Frem til 30. april får du 25% rabatt på bilpleieprodukter fra Autoglym og Selaclean. Produktene er skånsomme mot lakken og effektive for fjerning av veisalt og smuss. Vi har et godt utvalg av produkter i butikken - ta turen innom.

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Å kjøpe varebil er en viktig investering av arbeidsverktøy. Vi tilbyr et bredt varebilutvalg bestående av både små og store varebiler samt elvarebil.

Har du en spesiell bil i tankene?

Bygg drømmebilen og få et pristilbud fra oss. Har du en innbyttebil du ønsker vi skal inkludere i pristilbudet må du gjerne fortelle oss om dette når vi tar kontakt.

Våre populære tjenester

Innbyttekampanje:
Få minst kr 20 000 for bilen din*

Hos Møller Bil gjør du et trygt bilkjøp. Alle våre bruktbiler er grundig sjekket og leveres bl.a. med tilstandsrapport, garantert kilometerstand, bruktbilgaranti og bytterett.

* Innbyttekampanjen gjelder tom 31. mars 2024 og gjelder ved kjøp av bruktbil. Det forutsettes at din innbyttebil er EU-godkjent i minst tre måneder, har to sett hjul og to sett nøkler.

Velg finansiering til din neste Volkswagen

Er du i tvil om hvilken finansieringsform du skal velge, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Leasing
Slippe å ta opp lån for å finansiere bilen. Du betaler kun en månedskostnad for å bruke bilen i avtaleperioden.
Billån
Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.
For bedrifter
Vi tilbyr en rekke ulike finansierings- og tilleggstjenester for deg som ønsker å kjøpe/lease ny eller brukt Volkswagen varebil.

Bilforsikring

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Velkommen til Møller Bil Follo

Hos Møller Bil Follo selger vi nye Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, i tillegg til at vi utfører en rekke servicetjenester. Vi kan hjelpe deg med å forsikre og finansiere bilen din, og å finne en vedlikeholdsavtale som passer deg.

Etter 53 år på samme adresse i Ski, flyttet vi i 2016 til Nordbyveien 96. Her har vi store og lyse lokaler med mange biler utstilt - både Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy. Bruktbil har også fått et kraftig løft fordi vi har kapasitet til å ha omtrent 55 biler inne. I tillegg har vi økt kapasiteten på bilverkstedet vårt, som har gitt bilmekanikerne våre dobbelt så stor plass å jobbe på.

Kontakt oss

Du kan også være interessert i