Dahles Deal verkstedkampanje!

  Dahles Auto er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Har du en Volkswagen eldre enn 5 år, får du med Dahles Deal ekstra konkuransedyktige priser. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre og at du får gjort en god deal året rundt. Vi gir deg servicetjenester med trygghet og kunnskap inkludert! Vi KAN bilen din. Hos oss blir bilen din blir tatt vare på av en spesialist og ikke en generalist.

  Sjekk våre kampanjetilbud som varer frem til 15. desember.

  15% rabatt på service for biler eldre enn 5 år

  Nå får du ektra god pris på Volkswagen 5+ Originalservice og Mobilitetsgaranti er inkludert frem til neste serviceintervall. Trenger du stor eller liten service? En fin hovedregel kan være å veksle mellom liten og stor service annenhver gang. Er du usikker på hvilken service du hadde sist kan du finne dette ved å se i serviceheftet ditt, i Bilhold eller kontakte oss. Tilbudet gjelder frem til 15. desember for biler eldre enn 5 år, med unntak av Touareg og Phaeton.
  Et bilde som viser tilbudet
  Mobilitetsgaranti inkludert
  frem til neste serviceintervall hver gang du tar servicen hos oss

  Flere ekstra gode deals:

  Tenk på sikkerheten:
  20% rabatt på skift av bremseklosser og skiver
  Hos oss får du bremser som er nøyaktig tilpasset bilens vekt og topphastighet, og garanterer høy kvalitet for din sikkerhet. Tilbudet gjelder biler eldre enn 5 år.
  For god sikt:
  15% rabatt på pusserblader
  Slitte vindusviskere gir deg ikke bare dårlig sikt, men kan også føre til varige riper i frontruten. Tilbudet gjelder biler eldre enn 5 år.
  Snart tid for kontroll?
  EU-kontroll kun kr 1 150
  Husk å bestille time for EU-kontroll i god tid, slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut.

  20% rabatt på vinterdekk

  Har du gode nok vinterdekk? Dårlige dekk kan gjøre utfallet av en bilulykke fatal, mens gode dekk kan være redningen i mange tilfeller. Er du usikker på mønsterdybden så kom innom så vi kan måle for deg. Skulle du bare trenge dekkskift så fikser vi det.
  Et bilde som viser tilbudet
  Husk å bytte dekk før vinteren kommer

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.