Åpningsfest i våre nye og flotte lokaler!

  Møller Bil Jessheim AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Sikre deg åpningstilbud på bil og alt til bilen din

  Torsdag 4. til lørdag 13. april er det duket for åpningsfest i våre nye, flotte lokaler i Vilbergvegen 122. Dette er dager du får ekstra god pris på bil og alt til bilen din. Vi arrangerer omvisning der du kan oppleve et toppmoderne serviceverksted og all teknologi vårt nye bilanlegg har å by på. Velkommen til hyggelige og lønnsomme åpningsdager! Vi sees!
  Et bilde som viser tilbudet
  Spinnville tilbud torsdag 4. til lørdag 13. april

  • Torsdag 4. april kl 13.30 og lørdag 6. april kl 14 arrangerer vi omvisninger der du kan oppleve et toppmoderne serviceverksted og all teknologi vårt nye bilanlegg har å by på. Vi starter i Volkswagen salgshall.
  • Torsdag 4. april kl 12 åpnes bygget med snorklipp av ordføreren.
  • Vi holder langåpent til kl 15 Lørdag 6. april og lørdag 13. april. Det blir også lett matservering disse dagene mellom kl 11 til 14.
  • Spinnville tilbud på begrenset antall og utvalge ID.-modeller. Alle som kjøper ny bil får snurre lykkehjulet og vinne fine premier!
  • Bli med på spennende rebus - du kan vinne flotte premier
  • Åpningstilbud på bruktbil
  • Åpningstilbud fra vår serviceavdeling
  • Åpningstilbud fra vår tilbehøravdeling

  Åpningstilbud nybil og bruktbil

  • Spinnville åpningstilbud på begrenset antall og utvalgte ID.-modeller
   Kjøp ny bil og la oss få kjøpe din innbyttebil: Du premieres med et ladekort med saldo på kr 10 000
   Kjøp ny bil og snurr lykkehjulet, vinn flotte premier
   Ta turen innom oss for å sjekke tilbudene!

  • Åpningstilbud på bruktbil - velg 1 av 3:
   1. Garantert innbyttepris kr 20 000 ved kjøp av bruktbil*
   2. Utstyr for inntil kr 15 000
   3. Serviceavtale 2 år**

  • 20% rabatt på service!***
   bestilt i butikk under åpningsdagene
  • Skiguard 830/860 sort nå kr 13 490
   Før kr 15 950. Lakkert i bilens farge + kr 7 500. Pris eks takstativ
  • Packline NX Summit Standard/XL nå kr 12 490
   Før kr 15 490. Lakkert i bilens farge nå kr 19 890. Pris eks takstativ.
  • Thule wingbar sølv nå kr 3 990
  • Thule wingbar edge sort nå kr 4 799
  • Thule Velocompact sykkelholder nå kr 7 990
   For 3 sykler. Før kr 8 999.
  • Adaptersett for ekstra sykkel nå kr 2 249
   4 sykler totalt, lastekapasitet 60 kg.
  • Hundebur Packline fra kr 3 190 til 3 990
   Tilgjengelig i 5 størrelser. Tilpasset matte kr 290.

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene gjelder i åpningdagene 4. til 13. april 2024 og kan ikke kombineres med andre avtaler og rabatter.

  * Det forutsettes at din bruktbil er EU-godkjent i minst tre måneder, har to sett hjul og to nøkler.

  ** Serviceavtale gjelder kun bruktbiler fra Volkswagen, Audi og Skoda.

  *** Gjelder ikke 5+ Originalservice.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.