vw id buzz cargo elvarebil

Hvorfor velge Volkswagen varebil?

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Kjøp av ny varebil er ikke bare en økonomisk beslutning, det er også en investering i et viktig arbeidsverktøy. Under får du mange gode grunner for hvorfor du bør velge varebil fra oss.

10 gode grunner

1
Bredt varebilutvalg

En av våre styrker er vårt brede varebilutvalg bestående av både små og store varebiler samt elvarebil. Dette gjør det enkelt å finne noe som passer samtidig som det gjør det enkelt å kjøpe firmabiler i ulike klasser hos én og samme forhandler.

Vi har i flere år vært Norges mest kjøpte varebilmerke.

vw crafter varebil sett forfra
2
Firehjulstrekk på flere varebilmodeller

Vårt populære 4MOTION firehjulstrekksystem er tilgjengelig som standard eller som tilvalg på flere av våre varebilmodeller med forbrenningsmotor.

4MOTION sørger for at du og din last kommer raskt og trygt frem uansett føre og årstid.

vw 4motion logo i grillen på Transporter varebil
3
Høy annenhåndsverdi

Våre varebilmodeller holder seg godt i verdi og er derfor populære på bruktbilmarkedet. Dette innebære færre bekymringer i forbindelse med bruktbilsalg og lavere verditap for din bedrift og økonomi.

Dette mener vi er et viktig argument om man ser på de totale eierskapskostnadene ved bilkjøp og bilhold. Våre forhandlere hjelper deg gjerne med bruktbilsalget.

Les mer om brukte varebiler eller gå rett til vår bruktbilportalOpens an external link for å se alle brukte varebiler fra Volkswagen.

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil
4
Høyt sikkerhetsnivå

Våre varebilmodeller leveres standard med en rekke moderne førerassistentsystemer for økt sikkerhet og bedre kjørekomfort bak rattet. Dette er også grunnen til at flere av våre bilmodeller har også oppnådd toppscore i Euro NCAP sine kollisjons- og sikkerhetstester.

Ønsker du ytterligere støtte i arbeidsdagen kan flere assistentsystemer også legges til som ekstrautstyr. Sjekk våre prislister for mer informasjon.

vw Transporter varebil
5
Lang & bred erfaring med påbygg

Som Norges mest solgte varebilmerke har vi opparbeidet oss både lang og bred erfaring med blant annet påbygg og bilinnredning.

Flere av våre varebil- og personbilmodeller egner seg svært godt for påbygg, og sammen med deg og våre nøye utvalgte samarbeidspartnere ser vi løsninger og muligheter du kanskje ikke engang visste at fantes eller var mulig.

vw id buzz cargo varebil påbygg
6
Landsdekkende forhandlernettverk

Våre forhandlere, merkeverksteder og skadeverksteder er spesialister på våre varebilmodeller - og du finner oss fra nord til sør.

Vi kan også garantere deg at vi kan Volkswagen best. Dette fordi våre bilmekanikere er spesialutdannet på vår egen Serviceskole. Hos våre merkeverksteder jobber det med andre ord kun spesialister som skrur på våre varebilmodeller.

Blir du kunde hos oss kan du være trygg på at våre 73 forhandlere og 81 merkeverksteder står klare til å hjelpe deg.

vw forhandler
7
Gode garantiordninger

Vi tilbyr en rekke gode garantiordninger på våre varebiler som blant annet Norgesgaranti med fem år/ 200 000 km (fem år/ 250 000 km på Crafter), kilometergaranti og 24-timers mobilitetsgaranti.

Legger du til høy annenhåndsverdi og bredt forhandlernettverk, med autoriserte merkeverksteder som utfører original service, vil du oppdaget at bilvalget du gjør også har stor betydning for bedriftens økonomi og de totale eierskapskostnadene.

vw Volkswagen garanti mobilitetsgaranti service vedlikehold merkeverksted Caddy Crafter Transporter bilverksted
8
Bredt spekter av komplementære tilleggstjenester

Våre forhandlere kan tilby deg et bredt spekter av komplentære tilleggstjenester for å gjøre ditt firmabilhold så enkelt som mulig.

Vi tilbyr blant annet ulike finansieringstjenester gjennom vårt eget finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services- Norges største leasingselskap:
Billån
Leasing
- Bilforsikring
- Flåtestyring

Avtaler oppretter du enkelt hos din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler.

vw Transporter Caddy Cargo Crafter varebil
9
God totaløkonomi

Hva varebilen koster ved anskaffelse er én ting. Hva den koster deg over flere år er en annen.

Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi.

Legger du til et bredt modellutvalg, garantiene som holder varebilen på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg god oppfølging, kan du være trygg på at du velger kvalitet som kundene dine også vil sette pris på.

vw amarok pickup varebil
10
Kjøp bilinnredning og ny varebil samtidig

Vårt unike "One Stop Shop"-konsept lar oss utlevere nøkkelferdig varebil med fiks ferdig bilinnredning montert i varerommet.

Dette gjør at du sparer tid fordi du kan ta i bruk varebilen raskere. Du forholder deg også kun til ett kontaktpunkt fra bestilling til utlevering - din Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler.

Vi samarbeider med Würth, Sortimo og Smartfloor fra Loyds Industries. Ønsker du mer informasjon? Kontakt forhandler.

Caddy Cargo varebil med Sortimo bilinnredning

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.