vw id buzz cargo varebil

Hvorfor velge varebil fra Volkswagen

Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul

Kjøp av ny varebil er ikke bare en økonomisk beslutning, det er også en investering i et viktig arbeidsverktøy. Under får du mange gode grunner for hvorfor du bør velge varebil fra oss.

1
Bredt varebilutvalg

En av våre styrker er vårt brede varebilutvalg bestående av både små og store varebiler, pickup, samt elvarebil. Dette gjør det enkelt å finne noe som passer samtidig som det gjør det enkelt å kjøpe firmabiler i ulike klasser hos én og samme forhandler.

Vi har i flere år vært Norges mest kjøpte varebilmerke.

vw varebil modeller
2
Firehjulstrekk på flere varebilmodeller

Vårt populære 4MOTION firehjulstrekksystem er tilgjengelig som standard eller som tilvalg på flere av våre varebilmodeller med forbrenningsmotor.

4MOTION sørger for at du og din last kommer raskt og trygt frem uansett føre og årstid.

vw amarok 4motion firehjulstrekk
3
Høy annenhåndsverdi

Våre varebilmodeller holder seg godt i verdi og er derfor populære på bruktbilmarkedet. Dette innebære færre bekymringer i forbindelse med bruktbilsalg og lavere verditap for din bedrift og økonomi.

Dette mener vi er et viktig argument om man ser på de totale eierskapskostnadene ved bilkjøp og bilhold. Våre forhandlere hjelper deg gjerne med bruktbilsalget.

Les mer om brukte varebiler eller gå rett til vår bruktbilportalOpens an external link for å se alle brukte varebiler fra Volkswagen.

vw brukt varebil amarok
4
Høyt sikkerhetsnivå

Våre varebilmodeller leveres standard med en rekke moderne førerassistentsystemer for økt sikkerhet og bedre kjørekomfort bak rattet. Dette er også grunnen til at flere av våre bilmodeller har også oppnådd toppscore i Euro NCAP sine kollisjons- og sikkerhetstester.

Ønsker du ytterligere støtte i arbeidsdagen kan flere assistentsystemer også legges til som ekstrautstyr. Sjekk våre prislister for mer informasjon.

vw caddy cargo varebil sikkerhet
5
Lang og bred erfaring med bilinnredning og ombygg

Som Norges mest solgte varebilmerke har vi opparbeidet oss både lang og bred erfaring med blant annet påbygg og bilinnredning.

Flere av våre modeller egner seg svært godt for bilinnredning, og sammen med deg og våre nøye utvalgte samarbeidspartnere ser vi løsninger og muligheter du kanskje ikke engang visste at fantes eller var mulig.

vw amarok tilbehør ombygg
6
Landsdekkende forhandlernettverk

Våre forhandlere, merkeverksteder og skadeverksteder er spesialister på våre varebilmodeller - og du finner oss fra nord til sør.

Vi kan også garantere deg at vi kan Volkswagen best. Dette fordi våre bilmekanikere er spesialutdannet på vår egen serviceskole. Hos våre merkeverksteder jobber det med andre ord kun spesialister som skrur på våre varebilmodeller.

Blir du kunde hos oss kan du være trygg på at våre 73 forhandlere og 81 merkeverksteder står klare til å hjelpe deg.

vw forhandler
7
Gode garantiordninger

Vi tilbyr en rekke gode garantiordninger på våre varebiler som blant annet Norgesgaranti med fem år/ 200 000 km (fem år/ 250 000 km på Crafter), kilometergaranti og 24-timers mobilitetsgaranti.

Legger du til høy annenhåndsverdi og bredt forhandlernettverk, med autoriserte merkeverksteder som utfører original service, vil du oppdaget at bilvalget du gjør også har stor betydning for bedriftens økonomi og de totale eierskapskostnadene.

vw id buzz cargo garantiordninger
8
Bredt spekter av komplementære tilleggstjenester

Våre forhandlere kan tilby deg et bredt spekter av komplentære tilleggstjenester for å gjøre ditt firmabilhold så enkelt som mulig. Vi tilbyr blant annet finansiering, bilforsikring og flåtestyring

Avtaler oppretter du enkelt hos din nærmeste Volkswagen‑forhandler.

vw tilleggstjenester
9
God totaløkonomi

Hva varebilen koster ved anskaffelse er én ting. Hva den koster deg over flere år er en annen.

Vi vet at konkurransedyktige priser, gunstig finansiering og høy annenhåndsverdi gir en god totaløkonomi.

Legger du til et bredt modellutvalg, garantiene som holder varebilen på veien og Volkswagen-ekspertisen som sikrer deg god oppfølging, kan du være trygg på at du velger kvalitet som kundene dine også vil sette pris på.

vw amarok pickup varebil

Nyhetsbrev

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.