vw id7 tourer stasjonsvogn

ID.7 stasjonsvogn

  • Verdenspremiere2024
  • Lansering2024
  • Bagasjeromsvolum545 liter
  • Antall seter5

Stasjonsvogn for fremtiden

Volkswagens første elektriske stasjonsvogn. ID.7 stasjonsvognen kombinerer stor plass med høy effektivitet og lang rekkevidde. Stasjonsvognen lanseres på det norske markedet i 2024.

Stasjonsvogn i fullelektrisk tidsalder

Volkswagen har en lang og stolt historie med stasjonsvogner. I over 60 år har merket produsert de praktiske bilene under navnene Variant eller Shooting Brake. Med den nye ID.7 stasjonsvogn gir Volkswagen et første innblikk i hvordan stasjonsvogna skal utvikles videre inn i en fullelektrisk tidsalder.  

vw id7 tourer stasjonsvogn sett bakfra
Sofistikert design og lav luftmotstand

Det aerodynamiske designet er en forutsetning for den lange rekkevidden. Coupé-utgaven av ID.7 kommer spesielt godt ut her, med en Cd-verdi på lave 0.23. Stasjonsvognen av ID.7 er bare et lite knepp opp, med 0.24. Selv med de kamuflerte trekkene er det sportslige og elegante designet tydelig for den elektriske stasjonsvogna fra Volkswagen.   

ID.7 stasjonsvogn byr på rause 545 liter bagasjeplass, selv med fem passasjer i bilen (målt med last opp til kanten på baksetet). Legges baksetet ned, byr den neste to meter lange lasteplassen på hele 1714 liter. I likhet med de øvrige modellene i ID.-familien, er ID.7 stasjonsvogn bygget på Volkswagen-gruppens MEB-plattform. Den modulære plattformen med lang akselavstand legger godt til rette for utformingen av et rommelig interiør.

I likhet med coupé-utgaven av ID.7, skal ID.7 stasjonsvogn produseres på Volkswagens anlegg i Emden. 

Hold deg oppdatert på ID.7 stasjonsvogn

Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt om fremtidens stasjonsvogn fra Volkswagen.

Nyttige snarveier

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.