• Bensinmotor95 hk
  • Girkasse7-trinns DSG
  • Drivstofforbruk blandet5,6 l/100 km
  • CO₂-utslipp126 g/km
  • Bagasjeromsvolum351 liter
  • Taklast75 kg

  Polo stengt for bestilling

  Polo er stengt for nye bestillinger. Vennligst kontakt forhandler for ledige lagerbiler. 

  Et sikkert valg i småbilsegmentet

  Volkswagen Polo er en bil med mange fordeler og en du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og Travel Assist førerhjelpsystem holder deg på plass – og de andre på avstand. For første gang får en bil som regnes som en del av småbilklassen dermed utstyr for delvis autonom kjøring tilgjengelig, slik som Volkswagens større modeller. Utseende er det heller ikke noe å si på med IQ-Light LED-Matrix hovedlykter, ny grill med LED-lysstripe og støtfanger foran og bak. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går. 

  Polo har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  Lyssignatur på VW Polo: med lyslist og IQ.LIGHT LED Matrix-hovedlykter

  IQ.LIGHT LED Matrix frontlykter

  Slående signatur i mørket.

  Illustrasjon av IQ.DRIVE Travel Assist i VW Polo

  IQ.DRIVE Travel Assist

  Holder deg på plass – og de andre på avstand.

  Nærbilde av Digital Cockpit Proi VW Polo, som blant annet viser speedometer og navigasjonssystem

  Digital Cockpit

  Viktig informasjon i synsfeltet.

  Bli bedre kjent med Polo

  Informasjon om Polo

  IQ.DRIVE assistentsystemer

  vw polo park assist parkeringsassistent

  Polo leveres som standard med Lane Assist filholderassistent og Front Assist med City Nødbrems og fotgjengerregistrering, mens Travel Assist kjøreassistent, Side Assist blindsoneassistent, Park Assist parkeringsassistent og proaktiv passasjerbeskyttelse kan legges til mot pristillegg.

  Prøvekjør Polo

  Ta deg en prøvetur hos din lokale forhandler og opplev Polo bak rattet. 

  Trygg og sportslig. Polo

  --:--
  1
  1.
  Avbildet utstyrsmodell er Polo R-Line og tilbys ikke i Norge

  Be om pristilbud

  Kontakt forhandler for et uforpliktede pristilbud i dag. 

  Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

   Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

   Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.