5 + Originalservice til Volkswagen

  Sulland Otta AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  På tide med service?

  Vårt merkeverksted er eksperter på service til din bil. Vi bruker selvfølgelig alltid originale deler slik at din Volkswagen forblir 100% original og du er sikret fast lavpris. Bestill 5+ Originalservice i Bilhold. Velg tidspunktet som passer deg best - enklere blir det ikke.
  Et bilde som viser tilbudet
  Fast lavpris på 5+ Originalservice

  Priser 5+ Originalservice personbil

  Elbil
  kr 1 990*
  Gjelder liten service elbil.
  Elbil
  kr 4 490*
  Gjelder stor service elbil.
  Fossil bil
  kr 3 490*
  Gjelder liten service fossile biler.
  Fossil bil
  kr 5 490*
  Gjelder stor service fossile biler.

  Liten eller stor 5+ Originalservice?

  Valg av 5+ Originalservice program avhenger av bilens alder, kilometerstand og tidligere servicehistorikk. Som hovedregel kommer de annenhver gang. Vi kan hjelpe deg med å få spesifisert den service som passer din bil. La bilen din forbli en Volkswagen ved å utføre neste service hos oss!

  Liten service:
  - 5+ Originalservice med kontrollpunkter utført i henhold til fabrikkens spesifikasjoner
  - Inspeksjonsservice
  - Skifte av motorolje og oljefilter

  Stor service - utover liten service skiftes:
  - Pollenfilter
  - Bremsevæske
  - Tennplugger (på bensin-motorer)
  - Dieselfilter (på diesel-motorer)

  Etter liten- og stor 5+ Originalservice fornyes din 24 timers Mobilitetsgaranti. Garantien gjelder frem til neste serviceintervall.

  Priser 5+ Originalservice Nyttekjøretøy

  Caddy
  kr 3 490*
  Gjelder liten service Caddy.
  Caddy
  kr 5 490*
  Gjelder stor service Caddy.
  Transporter og Amarok
  kr 4 490*
  Gjelder liten service Transporter og Amarok.
  Transporter og Amarok
  kr 7 490*
  Gjelder stor service Transporter og Amarok.

  Betingelser og forutsetninger

  Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer.

  * 5+ Originalservice gjelder Volkswagen-modeller eldre enn 5 år. Prisen kan avhenge av kjørelengde siden siste service, utstyr på bilen, og det kan være behov for ulike tilleggsarbeider.

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.