vw dekkhotell dekkskift

Dekkhotell

Er du er på jakt etter et sted for oppbevaring av dekkene dine? Vi kan tilby dekkhotell slik at dekkene dine oppbevares på en optimal måte når de ikke er i bruk.

Oppbevaring av bildekk i et dekkhotell betyr høy komfort og null stress for deg sommer og vinter - til en rimelig pris. Dekkhotell er det perfekte oppbevaringssted for dine sommer- og vinterdekk, og ved å oppbevare hjulene hos oss får du bedre plass i garasjen og et problemfritt hold av dekk. Vi oppbevarer dekkene på riktig måte, nemlig kjølig, mørkt og tørt. I tillegg kontroller vi mønsterdybden på dekkene og avbalanserer hjulene på nytt. Dermed er bilen riktig skodd når den nye sesongen starter, uten at du selv må bruke tid og krefter på å løfte hjulene inn i og ut av garasjen. 

Bestill dekkhotell i vår digitale tjeneste Bilhold – 24 timer i døgnet eller kontakt forhandler for mer informasjon. 

Hvorfor velge dekkhotell

Hvorfor velge dekkhotell

vw dekkhotell fordeler

Fordeler med dekkhotell, dekkservice og dekkskift hos Volkswagen:

Vi sørger for en optimal løsning for dekkene dine. Vi oppbevarer dekkene kjølig, mørkt og tørt, akkurat slik de skal oppbevares
Vi kan kontrollere mønsterdybde på dekk og avbalansere hjulene dersom du ønsker det. Det betyr økt sikkerhet for deg
Dekkhotell er en komfortabel løsning for deg, da du slipper å løfte dekkene inn i og ut av garasjen
Kvalifiserte servicemedarbeidere som utfører hjulskiftet raskt og sikkert
Konkurransedyktige priser

Oppbevaring av dekk

Til tross for det tykke gummibelegget er dekk svært følsomme. Dekk liker ikke å ha det for varmt, for fuktig og for lyst. Derfor er det viktig at du finner et egnet sted for oppbevaring av vinter- eller sommerdekkene dine. Her er våre beste praksis for oppbevaring av dekk:

  • Dekk har sin faste plass på høyre eller venstre side. Før du pakker dem bort, bør du derfor merke dekkene slik at du vet hvilket dekk som var montert foran til venstre, bak til høyre osv. Det gjør det enklere å montere dem på riktig plass igjen.
  • Når du skifter dekk, er dette det riktige tidspunktet for å foreta en grundig kontroll av dekkene. Er mønsterdybden ikke lenger stor nok eller er det buler på kanten? Er svaret ja bør dekket skiftes ut – stammen er ødelagt og dekket er farlig å kjøre med.
  • Sørg for riktig klima for dekkene. Oppbevar dekkene kjølig, tørt og mørkt – med andre ord ikke i nærheten av kjellervinduet. Dekk foretrekker å ha det komfortabelt, og dekkene bør dessuten overhodet ikke oppbevares sammen med fett, olje og løsemidler.
  • Lagre dekk stående eller liggende? Oppbevar dekk uten felger aller helst stående, og snu på dem fra tid til annen. Komplette hjul bør helst ligge oppå hverandre. Hjulstativer og veggfester kan også brukes.
  • Vi oppfordrer til å bytte dekkene på samme aksel etter 10 000 km, dette for å forebygge skader som sagtanndannelse. Dekkene med størst mønsterdybde skal være bak. Husk at dekkene er den eneste forbindelsen du har til veibanen.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.