vw service og vedlikeholdsavtale

Serviceavtaler

Hva er en Serviceavtale?

Dette er en avtale som hjelper deg å holde kontroll på alle utgifter tilknyttet service- og vedlikehold på din bil. På denne måten unngår du uforutsette utgifter. Du mottar en faktura hver måned, og avtalen inngår du hos forhandler ved kjøp av ny bil eller brukt bil. Kjøper du ny bil kan du velge mellom en Serviceavtale eller en Service- og vedlikeholdsavtale som begge gir deg og bilen din flere fordeler. For bruktbiler tilbyr vi kun serviceavtale.

Våre serviceavtaler

Se hva som er inkludert og sammenlign forskjellene.

Elbil

<b>Elbil</b>

Type service

Service-avtale

Service- og vedlikeholdsavtale

Alle servicer ihht. bilens serviceprogram

Skifte av pollenfilter

Kontroll av eventuelle lagrede feil i styreenheter

Kontroll av sikkerhetsrelaterte komponenter

Nødvendige reparasjoner for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet

Skifte av bremseskiver og klosser

Skifte av slitedeler som hjullager, endeledd og bærekuler

Etterfylling av spylervæske og servoolje mm. ved service

Periodisk kjøretøykontroll dersom dette er påkrevd i avtaleperioden

Skifte av viskerblader ved service

Eventuell skift av lyspærer ved service

Eventuell erstatningsbil ved service

1

1

Service-avtale

Service- og vedlikeholdsavtale

Bensin-og dieselbil

<b>Bensin-og dieselbil</b>

Type service

Service-avtale

Service- og vedlikeholdsavtale

Alle servicer ihht. bilens serviceprogram

Skifte av motorolje

Skifte av girolje

Skifte av differensialolje

Skifte av luftfilter

Skifte av pollenfilter

Kontroll av eventuelle lagrede feil i styreenheter

Kontroll av sikkerhetsrelaterte komponenter

Nødvendige reparasjoner for å opprettholde bilens drifts- og trafikksikkerhet

Skifte av bremseskiver og klosser

Skifte av slitedeler som hjullager, endeledd og bærekuler

Etterfylling av spylervæske, AdBlue, servoolje mm. ved service

Periodisk kjøretøykontroll dersom dette er påkrevd i avtaleperioden

Skifte av vinduspusserblader ved service

Eventuell skift av lyspærer ved service

Eventuell erstatningsbil ved service

1

1

Service-avtale

Service- og vedlikeholdsavtale

Bestill serviceavtale

Ønsker du å tegne en service, eller service-og vedlikeholdsavtale til din nye eller brukte Volkswagen?

Fordeler for deg og bilen

  • Kontroll på alle utgifter for service- og vedlikehold hver måned uten uforutsette kostnader
  • All service og vedlikehold utføres av merkeverksted i henhold til fabrikkens spesifikasjoner
  • Kun bruk av Volkswagen originaldeler
  • 3 års garanti på deler og arbeid
  • Komplett servicehistorikk gir økt 2. håndsverdi og tryggere eierskifte
  • Hvis du har leasingavtale gjennom Volkswagen Financial Services samles alle utgifter i en og samme faktura
  • Erstatningsbil ved verkstedbesøk kan inkluderes i avtalen mot et lite pristillegg
  • Næringsdrivende med flere biler vil få løpende oppdatering av kjøremønster, reparasjonshistorikk og ståtid pr. bil. Alle utgifter samles i faktura med full oversikt over alle kjøretøy. I tillegg kan hele merverdiavgiften trekkes fra for næringskunder på den månedlige kostnaden 
  • Frihet til å velge et hvert sertifisert merkeverksted i hele Norge

Du bestemmer selv kjørelengde og tidsintervaller. Din forhandler vil tilby deg en avtale tilpasset ditt bruksområde og kjøremønster, og i tillegg gi deg utfyllende informasjon om hva avtalen dekker. Avtalens varighet løper inntil 5 år eller 250.000 km og gir kontroll på alle kostnader tilknyttet bilholdet i hele perioden.

Overdragelse av avtale til ny eier

vw kjørelengde og avtaleperiode service

Skulle du velge å bytte din bil før utløp av service-avtale eller service‑ og vedlikeholdsavtale, kan denne etter godkjennelse av avtaleeier overdras til ny eier for gjenstående periode. 

"Får jeg se servicehistorikken?" Når du skal selge bilen kommer du selvfølgelig til å få dette spørsmålet. En komplett servicehistorikk med stempel fra våre autoriserte verksteder for Volkswagen, er en garanti for at din bil er vedlikeholdt av de som kjenner den best. Dette gir trygghet for bilens neste eier og dermed økt annenhåndsverdi.

Ta kontakt med din forhandler eller direkte med avtaleeier på mail: serviceavtale@moller.noOpens a mail link. Enda et godt salgsargument overfor bilens neste eier!

Serviceavtale Bruktbil

vw tiguan bruktbil

Nå tilbyr vi også en skreddersydd og konkurransedyktig serviceavtale på alle våre bruktbiler! Serviceavtalen kan opprettes frem til og med alder på 6 år, og maksimal kjørelengde ved avtaleslutt er 250 000 km. 

Avtalen innebærer fullt serviceprogram og selges til en fast månedspris uten kilometerbegrensning. Minste tegningstid er 24 måneder, og det må være minimum 6 måneder til neste service ved avtaleinngåelse. Ordningen gjelder for alle brukte biler, og vi tilbyr kun serviceavtale (ikke service- og vedlikehold).

Serviceavtaleprisen vi tilbyr gir deg en reell prisfordel i tillegg til et forutsigbart bilhold! Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Erstatningsbil kan inkluderes i avtalen mot et lite pristillegg.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.