vw Volkswagen oljesjekk varebil service reparasjon merkeverksted bilverksted bilmekaniker verksted bilmekaniker Amarok pickup Caddy liten Transporter Crafter stor kassebil firmabil arbeidsbil

Andre servicetjenester varebil
Volkswagen Nyttekjøretøy

Trenger varebilen din service?

vw varsellampe varebil

Hos oss får du konkurransedyktige priser som tåler sammenlikning på verkstedtjenester for Caddy, Transporter, Amarok, Crafter samt øvrige varebilmodeller fra Volkswagen Nyttekjøretøy;  

Vi garanterer deg at utført servicearbeid hos oss ivaretar garantier, gjennomføres av bilmekanikere med spesialkompetanse, og at det kun brukes originale Volkswagen-deler. Det er derfor vi sier at Volkswagen kan Volkswagen best. Time bestiller du hos ditt nærmeste merkeverksted.

Finn merkeverksted - bestill time

Volkswagen Nyttekjøretøy 5+ Originalservice Liten

For priser - Kontakt merkeverksted

Inspeksjonsservice 30.000 km inkluderer:

 • Skifte av pollenfilter
 • Skifte av motorolje og oljefilter 
 • Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service
 • Gjennomgang av alle kontrollpunkter (utføres ihht fabrikkens spesifikasjoner)

Bestill time i BilholdOpens an external link eller kontakt merkeverksted for bestilling per e-post/tlf.

Volkswagen Nyttekjøretøy 5+ Originalservice Stor

For priser - kontakt merkeverksted

Inspeksjonsservice 60.000 km inkluderer

 • Skifte av pollenfilter
 • Skift av bremsevæske
 • Skifte av motorolje og oljefilter
 • Tennplugger inkludert ved bensinmotor
 • Dieselfilter er inkludert ved dieselmotor
 • Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service
 • Gjennomgang av alle kontrollpunkter utføres ihht fabrikkens spesifikasjoner

Bestill time i BilholdOpens an external link eller kontakt merkeverksted for bestilling per e-post/tlf.

Skifte bremseklosser og bremseskiver 
Caddy | Transporter | Amarok | Crafter

Bestiller du time hos oss for skifte av bremseklosser gjør vi dette både foran og bak. Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

Bremser og sikkerhet går hånd i hånd
Gode bremser sikrer kortere bremselengde og er viktige for sikkerheten din. På den andre siden er bremser blant de mest brukte delene på en varebil og utsettes for kontinuerlig slitasje. Derfor har bremsene på din varebil høyeste prioritet hos oss. 

Originale deler
Vi bruker kun Volkswagen originale bremseklosser/bremsebånd og bremseskiver når vi utfører bremseskift. Disse delene er perfekt tilpasset Volkswagen og krever derfor ingen tidkrevende justering under montering. Dette sparer oss for tid og deg for penger.

skifte bremseklosser Volkswagen Transporter Caddy Crafter Amarok

Bestille time?

Kontakt oss i dag for å bestille time eller ta kontakt for tilbud på våre øvrige bilmodeller fra Volkswagen.

Bytte registerreim 
Caddy | Transporter | Amarok | Crafter

Bestiller du time hos oss for bytte av registerreim inkluderer dette også bytte av vannpumpe og profilreimer.

Jevnlig sjekk anbefales
En registerreim anses som en slitasjedel. Vi råder deg derfor til å gjennomføre regelmessig sjekk av registerreimen. Dette kan du gjøre hos oss, som en del av dine serviceintervaller. Anbefalt intervall for bytte av Volkswagen registerreim avhenger av antall kjørte kilometer og type motor. Se innstruksjonsboken om du ønsker ytterligere informasjon.

Spiller en viktig rolle
En registerreim styrer forbrenningsprosessen i motoren ved å overføre kraften fra veivaksel til kamaksel. Dette åpner og lukker ventiler som effektivt forsyner forbrenningskammeret i motoren din med drivstoff. En defekt registerreim kan føre til motorstopp som igjen kan påføre motoren store skader.

registerreim Volkswagen Transporter Caddy Crafter Amarok

Bestille time?

Kontakt oss i dag for å bestille time eller ta kontakt for tilbud på våre øvrige bilmodeller fra Volkswagen.

Bestill servicetime i dag!

Hos oss kan du bestille service- eller verkstedtime for din varebil på følgende måter:

 1. Bestill time digitalt via vår digitale tjeneste Bilhold
 2. Finn og kontakt merkeverksted og bestill time
Høy kvalitet på utført servicearbeid
til konkurransedyktige priser

I vår verden skal ikke høy kvalitet på utført servicearbeid være ensbetydende med høy pris. Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service og reparasjon hos oss. Du skal også føle deg trygg på at vi kun bruker originaldeler etter fabrikkstandard.

Våre bilmekanikere er utelukkende trent opp til å skru på varebilmodeller fra Volkswagen. Derfor kaller vi dem spesialister, ikke generalister. Og derfor tør vi også påstå at Volkswagen kan Volkswagen best.

Vi tilbyr et bredt spekter av service- og reparasjonstjenester for både nye og eldre varebilmodeller.

VW merkeverksted varebil

Ta neste steg?

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.