vw Transporter varebil ruteskift

Ruteskifttjenester varebil
Volkswagen Nyttekjøretøy

Har varebilen din fått en eller annen form for glasskade, slik som steinsprutskade, fikser vi det! Våre merkeverksteder er eksperter på varebiler og står klare til å hjelpe!

Har varebilen din fått en eller annen form for glasskade, slik som steinsprutskade, fikser vi det! Våre merkeverksteder er eksperter på varebiler og står klare til å hjelpe!

Steinsprutskade? Vi fikser det!
Steinsprutskade i frontruten er noe de fleste som kjører varebil dessverre kjenner godt til. Som Norges mest kjøpte varebilmerke har våre merkeverksteder både lang og bred erfaring med å utbedre slike skader.
 • Hos oss betaler du kr 0,- for reparasjon av frontrute med kasko/delkasko
 • Egenandel ved bytte av frontrute avhenger av din forsikringsavtale
 • Vi hjelper deg selvfølgelig med å bedømme om skaden kan utbedres, eller om frontruten må skiftes helt
vw Transporter varebil

Bestille utbedring av steinsprutskade?

Du kan bestille time for dette hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Kontakt merkeverksted.

Frontruteskift? Vi fikser det!
Har varebilen din fått skadet frontruten og du må skifte denne, anbefaler vi deg å utføre frontruteskift hos et Volkswagen merkeverksted. Her er noen gode grunner for hvorfor du bør velge oss:
 1. For deg som kunde betaler du samme egenandel hos oss som hos alle andre
 2. Normalt er det ingen egenandel ved reparasjon av frontruteskader ved kasko/delkasko
 3. Vi vil alltid forsøke å reparere frontruten fremfor å bytte dersom dette er mulig
 4. Frontruteskift utføres i henhold til Volkswagen sine standarder og av serviceteknikere som er eksperter på din Volkswagen varebil. Det er derfor vi påstår at vi kan Volkswagen best!
 5. Vi benytter kun originale frontruter med merkelogo, som tilfredstiller fabrikkens spesifikasjoner 
 6. Vi bruker kun Volkswagen originalt lim ved montering som sikrer at frontruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke
 7. Alle assistent- og sikkerhetssystemer tilknyttet frontruten (eks. lane assist) kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute. Du kan derfor føle deg trygg på at alt virker som det skal
 8. Våre eksperter kan gi deg rask skadetakst av frontruteskaden gjennom vår digitale tjeneste Bilhold
vw Transporter varebil

Bestille frontruteskift?

Du kan bestille frontruteskift hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Kontakt merkeverksted.

Skifte eller utbedring av sidevinduer? Vi fikser det!
Når man ferdes på steder slik som byggeplasser eller i ulendt terreng er det fort gjort at dette også går ut over varebilens øvrige glassflater slik som sidevinduer.

Opplever du å få skade på sidevinduer er vi selvfølgelig behjelpelig med å utbedre dette for deg også.
vw Transporter varebil

Bestill ruteskift av sidevinduer?

Du kan bestille ruteskift av sidevinduer hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Kontakt merkeverksted.

Ruteskift av bakluke og bakdører? Vi fikser det!
Når man ferdes på steder slik som byggeplasser eller i ulendt terreng er det fort gjort at dette også går ut over varebilens øvrige glassflater slik som sidevinduer.

Opplever du å få skade på sidevinduer er vi selvfølgelig behjelpelig med å utbedre dette for deg også.
vw Transporter varebil

Bestill ruteskift?

Du kan bestille ruteskift hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Kontakt merkeverksted.

Bytte vindusviskere? Vi fikser det!
God sikt gjennom frontruten er noe de aller fleste setter pris på, men dette kommer ikke av seg selv. Du trenger blant annet vindusviskere som faktisk vasker ruten ren fremfor å gjøre vondt verre.

Hvor ofte bør vindusviskere byttes?
Statens vegvesen anbefaler at man bytter vindusviskere dersom det har gått mer enn ett år siden sist - ikke minst fordi gummien vindusviskerbladene er laget av blir gammel/morken, også når den ikke er mye brukt.

Når dette skjer forverres effekten betraktelig og du kan f.eks. oppleve at frontruten/bakruten forblir skjoldete/møkkete. Husk at vindusvisker på bakruten ofte blir utsatt for mer skitt og smuss enn de foran.

Vi kan selvfølgelig både sjekke og bytte vindusviskere i forbindelse med øvrige glassreparasjoner eller som en egen tjeneste.
vw Transporter varebil
Gode vindusviskere = god sikt

Bestill bytte av vindusviskere?

Du kan bestille time for dette hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Kontakt merkeverksted.

Bestill servicetime i dag!

Hos oss kan du bestille service- eller verkstedtime for din varebil på følgende måter:

 1. Bestill time digitalt via vår digitale tjeneste Bilhold
 2. Finn og kontakt merkeverksted og bestill time
Høy kvalitet på utført servicearbeid
til konkurransedyktige priser

I vår verden skal ikke høy kvalitet på utført servicearbeid være ensbetydende med høy pris. Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service og reparasjon hos oss. Du skal også føle deg trygg på at vi kun bruker originaldeler etter fabrikkstandard.

Våre bilmekanikere er utelukkende trent opp til å skru på varebilmodeller fra Volkswagen. Derfor kaller vi dem spesialister, ikke generalister. Og derfor tør vi også påstå at Volkswagen kan Volkswagen best.

Vi tilbyr et bredt spekter av service- og reparasjonstjenester for både nye og eldre varebilmodeller.

VW merkeverksted varebil

Ta neste steg?

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.