vw plug & charge

"Plug & Charge"

Hva er "Plug & Charge"?

Med "Plug & Charge", den nye standarden for enkel lading, er det enda enklere å lade elbilen. Med "Plug & Charge" kan du enkelt autentifisere og starte ladeøkten på kompatible hurtigladestasjoner. Ved lading identifiseres eier og betaling av bilen via ladekabelen for å starte lading. Dette gjør autentifisering av lading enda enklere uten bruk av SMS, App, RFID eller NFC ladekort. 

Slik aktiverer du "Plug & Charge" 

Illustrasjon: med plug & charge kan du lade elbilen din uten å bruke betalingskort eller app

Slik aktiverer du og kommer i gang med "Plug & Charge": 

  1. Velg et abonnement fra We Charge, for eksempel We Charge Go eller We Charge Plus i Volkswagen-appen.
  2. Aktiver "Plug & Charge" i Volkswagen-appen.
  3. Aktiver "Plug & Charge"-funksjonen i menyen "ladeinnstillinger" i infotainmentsystemet.

Se og bestill et abonnement fra We Charge

Ruteplanleggeren i bilen navigerer deg til nærmeste kompatible "Plug & Charge"-ladestasjon. 

Hvilke biler støtter "Plug & Charge"?

Alle modellene i ID.-familien med ID. Software 3.1 eller nyere programvareversjon er kompatibel med "Plug & Charge". Informasjon om hvilken programvare som er installert i bilen er tilgjengelig under innstillinger i hovedmenyen i infotainmentsystemet. Du finner programvareversjonen under systeminformasjon og ID. Software. 

ID. Software 2.4

  • ID. Software: 2.3.0
  • Software: 0912

0912 indikerer at bilen din har ID.Software2.4 installert. 

ID. Software 2.3

  • ID. Software: 2.3.0
  • Software: 0910

ID. Software 2.1

  • Dersom programvaren er «0792» eller høyere, har du allerede installert ID. Software 2.1.

Hvilke operatører er kompatible med "Plug & Charge"?

"Plug & Charge" er i dag kompatibel med ladeoperatørene IONITY, E.ON og mange flere europeiske land.

Med ruteplanleggeren til Volkswagen kan du filtrere og planlegge din neste kjøreturer etter "Plug & Charge"-kompatible ladestasjoner. 

Gå til ruteplanleggeren

Med Volkswagen-appen og et We Charge-ladeabonnement har du alltid tilgang til ladestasjonene i "Plug & Charge"-nettverket, det raskest voksende ladenettverket i Europa.

Se og bestill et abonnement fra We Charge

vw we charge plug & charge
ID.-familien fra Volkswagen

Bestill prøvekjøring, eller bygg din drømmebil?

ID.-familien fra Volkswagen

Bestill prøvekjøring, eller bygg din drømmebil?

vw id3 elbil

Ta en nærmere titt på ID.-familien. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere, eller bygg din drømmebil i vår konfigurator. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.