vw plug & charge

Plug & Charge

Hva er Plug & Charge?

Med Plug & Charge er det enda enklere å lade elbilen. Med Plug & Charge kan du enkelt autentifisere og starte ladeøkten på kompatible hurtigladestasjoner. Ved lading identifiseres eier og betaling av bilen via ladekabelen for å starte lading. Dette gjør autentifisering av lading enda enklere uten bruk av SMS, App, RFID eller NFC ladekort. 

Slik aktiverer du Plug & Charge

Illustrasjon: med plug & charge kan du lade elbilen din uten å bruke betalingskort eller app

Slik aktiverer du og kommer i gang med Plug & Charge: 

  1. Velg et abonnement fra We Charge i Volkswagen-appen.
  2. Aktiver "Plug & Charge" i Volkswagen-appen. Du finner Plug & Charge innstillingene i profil-menyen nederst til høyre. 
  3. Aktiver Plug & Charge-funksjonen i menyen "ladeinnstillinger" i infotainmentsystemet.

Se og bestill et abonnement fra We Charge

Ruteplanleggeren i bilen navigerer deg til nærmeste kompatible Plug & Charge-ladestasjon. 

Hvilke biler støtter Plug & Charge?

Alle biler med ID. Software 3.1 eller nyere programvareversjon er kompatibel med Plug & Charge. 

Hvilke operatører er kompatible med Plug & Charge?

Plug & Charge er i dag kompatibel med ladeoperatørene IONITY og E.ON i Norge. 

Med ruteplanleggeren til Volkswagen kan du planlegge din neste ferietur i Europa ved å filtrere søket etter Plug & Charge-kompatible ladestasjoner. IONITY og Aral Pulse er eksempler på operatører som er Plug & Charge-kompatible i andre land. 

Gå til ruteplanleggeren

Med Volkswagen-appen og et We Charge-ladeabonnement har du alltid tilgang til ladestasjonene i "Plug & Charge-nettverket. Lade-nettverket utvides kontinuerlig.

Se og bestill et abonnement fra We Charge

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.