Hvilken bil skal jeg velge?

Utvalget av nye biler er større enn noengang, og det kan være vanskelig å finne den som passer deg og ditt behov best.

Før du kommer så langt som å kjøpe ny bil, er det viktig at du tenker nøye gjennom hva som er ønskene og behovene dine.

  • Hvor mange er dere? Har du barn nå, eller kommer det snart?
  • Er det flere som skal bruke bilen?
  • Bor du i byen eller på landet?
  • Hvor ofte og hvor langt kjører du i hverdagen?
  • Kjører du bilen til jobb hver dag, eller velger du kollektivt?
  • Vil du ha trekk på to eller fire hjul?
  • Hvis du har en hytte du liker å besøke ofte – hvordan er veien det siste stykket?
  • Hvordan er lademulighetene hjemme, på jobb og på hytta – og på vei til og fra?
  • Og sist, men ikke minst – hvor mye er du villig til å betale for den nye bilen din?

Hvilken Volkswagen dekker behovet ditt?

Velkommen til vår bilguide. Her guider vi deg til å finne den Volkswagen-modellen som dekker ditt behov. Her får du oversikt over alle våre biltyper og kan lese mer om ønsket kategori.

Biltyper

Stasjonsvogn

Stasjonsvogn er den ultimate familiebilen. Har du behov for stor plass og ønsker et alternativ til SUV, kan en stasjonsvogn være det perfekte valget for deg.

SUV

Med en SUV får du romslig plass, gode kjøreegenskaper hele året og høy sittestilling. SUV har de siste årene vært den mest populære biltypen i Norge og er perfekt egnet som familiebil.

Elbil

Vi tilbyr elbiler for de fleste behov. Våre elbiler tilbyr lang rekkevidde, romslig plass og intuitive funksjoner med både bakhjulstrekk og firehjulstrekk. 

Kompaktbil

Kompaktbiler er spesielt populære for de som bor i byområder, eller har behov for en bil nr. to. Perfekt for deg som er opptatt av en bil som er enkel å manøvrere, men samtidig byr på romslig plass på korte og lengre turer.

Flerbruksbil

Flerbruksbil er med sin overlegne plass og praktiske løsninger den ideelle familiebilen. I en flerbruksbil reiser alle i familien komfortabelt.

Coupé

Er du opptatt av ytelse, stil og design er coupé en biltype du bør vurdere. De er ideelle for de som ønsker en bil som ikke bare ser bra ut, men også leverer enestående kjøreopplevelse.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.