vw id5 hvorfor velge vw

Fem gode grunner til å velge Volkswagen

Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket. Les mer om:

1. Du finner alltid riktig bil for deg

vw id3 elbil

Volkswagen har biler i ulike størrelser for ulike behov, med et vidt spekter av egenskaper. Vi har elbiler, ladbare hybrider og effektive bensin- og dieselmotorer med lave utslipp. Ikke minst vil du få god veiledning hos din Volkswagen‑forhandler om hvilken av våre modeller som passer best til deg og ditt bruksmønster.

Se alle bilmodeller

2. Tryggheten

vw trygghet

Du merker det hver gang du lukker døra, og opplever det når det virkelig trengs: Volkswagen er «hel ved», og blant verdens sikreste biler. Vi er også ledende på å utvikle nye førerassistentsystemer, som benytter avansert teknologi for å unngå ulykker. Ved for eksempel et illebefinnende bak rattet, vil en ny Volkswagen registrere det, og automatisk bremse opp bilen til stillestående og tilkalle hjelp.

Les mer om merket for trygghet

Om uhellet er ute, er det også godt å vite at din Volkswagen har en 24-timers mobilitetsgaranti. Her får du veihjelp over store deler av Europa, og overnatting eller leiebil ved behov. Det er bare å ringe (+47) 915 04 444, så hjelper vi deg – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Mobilitetsgarantien gjelder så sant bilen har fulgt service som foreskrevet, også etter at nybilgarantien på 5 år/100 000 km er gått ut (tilgjengelig for biler fra 1986).

Les mer om våre garantier

3. Forhandlere over hele landet

vw kontakt forhandler

Vi er med deg. Når du velger Volkswagen, blir du en del av verdens største bilteam. Ser du vår logo på veggen, vet du at du får ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden. Alle Volkswagens servicepartnere har tilgang til den teknologien som skal til for å serve din bil best mulig.

Finn nærmeste forhandler

Volkswagen-teamet er også tilgjengelig gjennom nettjenesten Bilhold ­– som også er tilgjengelig som app til iPhone og Android. Her får du full oversikt over servicebehov og historikk, du får gode vedlikeholdsråd og kan bestille servicetime direkte. Du får også svar på hva en varsellampe betyr. Er du uheldig langs landeveien, får du informasjon og gode råd om hva du bør gjøre – rett fra mobilen.

Les mer om Bilhold

4. Smart som telefonen din