vw id5 hvorfor velge vw

Fem gode grunner til å velge Volkswagen

Siden 1948 har over 1 000 000 Volkswagen rullet på norske veier. Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket. Her gir vi deg fem grunner til hvorfor du bør velge oss neste gang du skal kjøpe nybil.

1. Du finner alltid riktig bil for deg

vw id familien

Volkswagen har elbiler i ulike størrelser for ulike behov, med et vidt spekter av egenskaper. Ikke minst vil du få god veiledning hos din Volkswagen‑forhandler om hvilken av våre modeller som passer best til deg og ditt bruksmønster.

Se alle bilmodeller

2. Tryggheten

vw id7 trygghet

Du merker det hver gang du lukker døra, og opplever det når det virkelig trengs: Volkswagen er «hel ved», og blant verdens sikreste biler. Vi er også ledende på å utvikle nye førerassistentsystemer, som benytter avansert teknologi for å unngå ulykker. Ved for eksempel et illebefinnende bak rattet, vil en ny Volkswagen registrere det, og automatisk bremse opp bilen til stillestående og tilkalle hjelp.

Om uhellet er ute, er det også godt å vite at din Volkswagen har en 24-timers mobilitetsgaranti. Her får du veihjelp over store deler av Europa, og overnatting eller leiebil ved behov. Det er bare å ringe (+47) 915 04 444, så hjelper vi deg – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Mobilitetsgarantien gjelder så sant bilen har fulgt service som foreskrevet, også etter at nybilgarantien på 5 år/100 000 km er gått ut (tilgjengelig for biler fra 1986).

Les mer om våre garantier

3. Forhandlere over hele landet

vw kontakt forhandler

Vi er med deg. Når du velger Volkswagen, blir du en del av verdens største bilteam. Ser du vår logo på veggen, vet du at du får ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden. Alle Volkswagens servicepartnere har tilgang til den teknologien som skal til for å serve din bil best mulig.

Kontakt forhandler

Volkswagen-teamet er også tilgjengelig gjennom nettjenesten Bilhold ­– som også er tilgjengelig som app til iPhone og Android. Her får du full oversikt over servicebehov og historikk, du får gode vedlikeholdsråd og kan bestille servicetime direkte. Du får også svar på hva en varsellampe betyr. Er du uheldig langs landeveien, får du informasjon og gode råd om hva du bør gjøre – rett fra mobilen.

Les mer om Bilhold

4. Smart som telefonen din

vw id5 ota over the air

Volkswagens nye modeller har integrert SIM-kort (eSIM), og er om ønskelig alltid online. Det åpner opp for en hel verden av smarte muligheter – akkurat som på telefonen din. Med online-tjenestene fra VW Connect kan du for eksempel motta trafikkinformasjon i sanntid for å unngå kø og stress, du kan strømme fra medietjenester, og du kan ha dine personlige preferanser for innstilling av alt fra førersetet til radiokanaler lagret i skyen.

Les mer om våre online-tjenester

5. Hverdagsglede

vw id7 hverdagsglede

En Volkswagen har det lille ekstra, med godt design og en solid kvalitetsfølelse du kan kjenne på hver gang du setter deg inn. Den logiske betjeningen sørger for at alt er akkurat der du forventer å finne det. Og komforten og tryggheten du opplever når du kjører den, gjør at du aldri er i tvil om at du kjører en Volkswagen.

Det finnes også mange andre gode grunner til hvorfor du bør velge Volkswagen, og flere av dem er personlige: Når du først har funnet din Volkswagen-modell, kan du nemlig tilpasse den til deg og dine behov.

Det viktigste poenget her er uansett summen av alt dette – det er denne helheten som gjør oss til Volkswagen.

Nyttige snarveier

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.