id4 gtx hvorfor velge vw

Fem gode grunner til å velge Volkswagen

Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket.

Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket.

1
Du finner alltid riktig bil for deg

Volkswagen har biler i ulike størrelser for ulike behov, med et vidt spekter av egenskaper. Vi har elbiler, ladbare hybrider og effektive bensin- og dieselmotorer med lave utslipp. Ikke minst vil du få god veiledning hos din Volkswagen‑forhandler om hvilken av våre modeller som passer best til deg og ditt bruksmønster.

Se alle bilmodeller

vw id familie elbiler
2
Tryggheten

Du merker det hver gang du lukker døra, og opplever det når det virkelig trengs: Volkswagen er «hel ved», og blant verdens sikreste biler. Vi er også ledende på å utvikle nye førerassistentsystemer, som benytter avansert teknologi for å unngå ulykker. Ved for eksempel et illebefinnende bak rattet, vil en ny Volkswagen registrere det, og automatisk bremse opp bilen til stillestående og tilkalle hjelp.

Les mer om våre assistentsystemer

Om uhellet er ute, er det også godt å vite at din Volkswagen har en 24-timers mobilitetsgaranti. Her får du veihjelp over store deler av Europa, og overnatting eller leiebil ved behov. Det er bare å ringe (+47) 915 04 444, så hjelper vi deg – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Mobilitetsgarantien gjelder så sant bilen har fulgt service som foreskrevet, også etter at nybilgarantien på 5 år/100 000 km er gått ut (tilgjengelig for biler fra 1986).

Les mer om våre garantier

vw trygghet og sikkerhet
3
Forhandlere over hele landet

Vi er med deg. Når du velger Volkswagen, blir du en del av verdens største bilteam. Ser du vår logo på veggen, vet du at du får ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden. Alle Volkswagens servicepartnere har tilgang til den teknologien som skal til for å serve din bil best mulig.

Volkswagen-teamet er også tilgjengelig gjennom nettjenesten Bilhold ­– som også er tilgjengelig som app til iPhone og Android. Her får du full oversikt over servicebehov og historikk, du får gode vedlikeholdsråd og kan bestille servicetime direkte. Du får også svar på hva en varsellampe betyr. Er du uheldig langs landeveien, får du informasjon og gode råd om hva du bør gjøre – rett fra mobilen.

Les mer om Bilhold

vw forhandlere trygghet
4
Smart som telefonen din

Volkswagens nye modeller har integrert SIM-kort (eSIM), og er om ønskelig alltid online. Det åpner opp for en hel verden av smarte muligheter – akkurat som på telefonen din. Med online-tjenestene fra We Connect kan du for eksempel motta trafikkinformasjon i sanntid for å unngå kø og stress, du kan strømme fra medietjenester, og du kan ha dine personlige preferanser for innstilling av alt fra førersetet til radiokanaler lagret i skyen.

Les mer om We Connect

vw smarte biler
5
Hverdagsglede

En Volkswagen har det lille ekstra, med godt design og en solid kvalitetsfølelse du kan kjenne på hver gang du setter deg inn. Den logiske betjeningen sørger for at alt er akkurat der du forventer å finne det. Og komforten og tryggheten du opplever når du kjører den, gjør at du aldri er i tvil om at du kjører en Volkswagen.

Det finnes også mange andre gode grunner til hvorfor du bør velge Volkswagen, og flere av dem er personlige: Når du først har funnet din Volkswagen-modell, kan du nemlig tilpasse den til deg og dine behov.

Det viktigste poenget her er uansett summen av alt dette – det er denne helheten som gjør oss til Volkswagen.

vw hverdagsglede

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.