vw id5 gtx

Norgesfavorittene er oppdatert
Dette er de seks viktigste forbedringene

Volkswagen ID. 4 og ID.5 har tatt norske bilkjøpere med storm. Nå rulles oppgraderte modeller ut, med flere viktige forbedringer. Bilene fås også nå til kampanjepris med inntil 73 600 kroner i kundefordel!

Kan mer om ID.-familien enn de fleste

Kine M. Hansen kan mer om ID.-familien enn de fleste. Hun jobber som produktsjef for ID.4 og ID.5 hos Volkswagen Norge, og kjører selv en ID.5 GTX 4MOTION i hverdagen.

Kine hansen produktsjef
Kine M. Hansen, produktsjef for ID.4 og ID.5 hos Volkswagen Norge.

– Jeg liker godt kjøreegenskapene, hvordan bilen ligger på veien, dynamikken på svingete veier og ikke minst akselerasjonen, som for øvrig nå blir enda bedre med de nye og oppgraderte ID. 4 og ID.5.

Legg til god plass til alle i bilen og bagasje, og et sportslig utseende med rene linjer, så tror jeg det er mine favorittegenskaper, forteller Kine.

Legg til den gode innvendige plassen, og et sportslig utseende med rene linjer, så tror jeg det er mine favorittegenskaper, forteller Kine.

1
#1 Effekt

Pro-modellene med bakhjulsstrekk øker med 82 hk, kombinert med økt dreiemoment forbedres akselerasjonen med nesten 2 sekunder. De nye GTX-modellene får 3401 hk, og gjør unna 0-100 km/t på 5,42 sekunder.

vw id5 gtx spoiler
2
#2 Infotainment

Ny og større 12,9 ‘’-skjerm med raskere respons som standard.

vw id5 infotainmentskjerm
3
#3 Software

Endelig kommer ID.4 og ID.5 med forvarming av batteriet for raskere hurtiglading!

vw id4 hurtiglading
4
#4 Ratt

Ny girvelger og nye betjeningsknapper på rattet inkludert rattvarme.

vw id4 girvelger
5
#5 Sikkerhet

Den nye utstigningsvarsleren varsler om trafikk bakfra, før du stiger ut av bilen.

vw id4 gtx utstigningsvarsel
6
#6 Økt ladehastighet

Lader med en hastighet inntil 175 kW, og hurtiglading 10-80% går unna på ca. 28 minutter!

vw id4 ladekabel

Bredt og folkelig merke

Hvem er den typiske Volkswageneieren?

– Det enkle svaret på det må nesten være alle.

Kine tenker seg litt om før hun utdyper.

– Vi er et bredt og folkelig merke, med en modellportefølje for alle typer mennesker i ulike livsfaser og med ulike behov. Trygghet rundt bilkjøpet, eierskapet og bilbruken er viktig, og det har vært en rød tråd gjennom hele Volkswagen-historien. Det kjennetegner alt fra produktene våre til menneskene som følger opp kundene våre over hele landet. Vi er der for fremtiden og skal gjøre utslippsfri, trygg og moderne mobilitet tilgjengelig for alle. 

Bli en del av Volkswagen-familien

Bli en del av Volkswagen-familien

vw id5 gtx

Utforsk våre modeller og bli bedre kjent med familien.

Vilkår Volkswagen

1.
Maksimal ytelse bestemt i henhold til UN-GTR.21. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.
2.
Oppnås ved den angitte maksimale effekten. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.