En kvinne ser på telefonen i en vw id

ID. Software 3.1
Programvareoppdatering

Nyhetene i ID. Software 3.1

Denne oppdateringen gir din ID. en rekke nye funksjoner og forbedringer, som blant annet raskere og mer komfortabel lading. Nye funksjoner kan avhenge av ekstrautstyr og produksjonsuke. 

"Plug & Charge"

Med "Plug & Charge" er det enda lettere å starte ladingen: Hvis funksjonen er aktivert, kan bilen automatisk autentiseres og starte ladingen på kompatible hurtigladestasjoner, uten at du trenger å autentisere ladingen med ladekortet. Når ladingen er ferdig, faktureres den automatisk basert på valgt ladeavtale fra We Charge. 

Hvordan oppdaterer jeg?

Innholdet i denne programvareoppdateringen er en del av ID. Software 3.2-oppdateringen. Den utføres på et Volkswagen-verksted og er gratis. Du kan lese mer om programvareoppdateringen ID. Software 3.2 på siden under.

Kontakt kundeservice VW Connect

Ønsker du å snakke med oss om programvareoppdateringen? Kontakt kundeservice på telefonnummer 800 12651 eller e-post weconnect-support@volkswagen.de. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.