vw oppdateringer og systemer

Oppdateringer og systemer

"Over-the-Air"-programvareoppdateringer 

"Over-the-Air"-oppdateringer er viktige for å sikre at din modell i ID.-familien holder seg jevnlig. Programvareoppdateringene fra Volkswagen inkluderer en rekke nye funksjoner, forbedringer og fordeler for deg. 

Kartoppdateringer

Last ned nyeste kart-og navigasjonsdata til din Volkswagen.

Assistentsystemer

Assistentsystemene i våre bilmodeller gir både økt trygghet, samtidig som de kan forhindre en bilulykke. Se og bli kjent med våre assistentsystemer. 

App-Connect

App Connect skjermer utvalgte smarttelefonapper til berøringsskjermen på infotainmentsystemet ditt: Apple CarPlay™ og Android Auto™ fra Google – begge de innovative teknologiene er tilgjengelige og byr på nyttige funksjoner på farten1.

Vilkår Volkswagen

1.
Kun tilgjengelig med radiosystemene «Composition», «Composition Colour», «Composition Media» og «Ready 2 Discover» eller navigasjonssystemene «Discover Media» og «Discover Pro». App-Connect omfatter teknologiene Apple CarPlay, Android Auto og MirrorLink. For å unngå distraksjoner kan du bare starte sertifiserte apper mens du kjører. I denne sammenhengen må du også ta i betraktning at noen apper ikke tilbys for hver av de tre teknologiene, at funksjonene er underlagt innholdsendringer i løpet av kontraktsperioden eller kan avvikles av leverandøren og at tilgjengeligheten av disse teknologiene kan variere fra land til land. Informasjon om smarttelefonkompatibilitet for Apple CarPlay finner du på https://www.apple.com/no/ios/ og for MirrorLink på https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay er et merke fra Apple Inc. Android Auto er et merke fra Google LLC. MirrorLink er et innført merke fra Car Connectivity Consortium LCC.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.