App-Connect. Slik får du appene dine med inn i bilen.

App-Connect

For Apple CarPlay og Android Auto.

For Apple CarPlay og Android Auto.

Vil du skjerme smarttelefonen din til infotainmentsystemet på en sikker og komfortabel måte? Takket være App-Connect er det lettere enn noen gang. Funksjonen gjør det mulig å betjene utvalgte apper og innhold direkte på infotainmentsystemet i din Volkswagen. Alt overføres til infotainmentskjermen via en USB-kabel, eller tråløs tilkobling ved bruk av Bluetooth.

Apple carplay app connect

Apple CarPlay1 lar deg skjerme apper fra iPhone til infotainmentskjermen mens du kjører. Telefon, sms, musikk – alt er bare et tastetrykk unna. Og hvis du ønsker, kan du til og med betjene CarPlay ved bruk av stemmestyringen i bilen. For We Connect-kompatible biler kobler du enkelt din iPhone ved bruk av USB-kabel, eller trådløst ved bruk av Bluetooth.

Les mer om CarPlay hos AppleOpens an external link

Android Auto

Med Android Auto fra Google kan du betjene apper fra smarttelefonen din på infotainmentsystemet. Med Google Voice styrer du alt ved hjelp av stemmestyringen og kan for eksempel spille sanger fra Google Play Music, eller Spotify. For mer informasjon, kontakt Google direkte.

Les mer om Android AutoOpens an external link

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
App-Connect er kompatibel med teknologiene Apple CarPlay og Android Auto. Apple CarPlay er et merke fra Apple Inc. Android Auto er et merke fra Google LLC.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.