Bildet viser en illustrasjon av Volkswagen varebiler sitt førerassistentsystem lane assist og adaptiv cruise control

Assistentsystemer Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre varebiler leveres som standard med en rekke klasseledende assistentsystemer, og enda flere kan legges til mot pristillegg. Assistentsystemene våre gir både økt trygghet samtidig som de gjør manøvrering av stor varebil enklere.

Våre varebiler leveres som standard med en rekke klasseledende assistentsystemer, og enda flere kan legges til mot pristillegg. Assistentsystemene våre gir både økt trygghet samtidig som de gjør manøvrering av stor varebil enklere.

Bli kjent med våre assistentsystemer

Informasjon om bilen
Testvinner!

Transporter tar gull i sikkerhetstest!

Testvinner!

Transporter tar gull i sikkerhetstest!

vw Transporter varebil

Etter omfattende tester har Euro NCAP konkludert med at Transporter T6.1 fra Volkswagen Nyttekjøretøy scorer best: Transporter tilbyr forbrukerne muligheten til å kjøpe et bredt spekter av gode sikkerhetsfunksjoner og fortjener en gullmedalje i Euro NCAP sine tester. Transporter setter med dette standarden for andre varebiler i 2021. ”

Testvinner!

Caddy til topps i sikkerhetstest!

Testvinner!

Caddy til topps i sikkerhetstest!

vw Transporter varebil

Caddy fikk toppnoteringen med hele fem stjerner i den siste sikkerhetsvurderingen utført av Euro NCAP. Testresultatene viser ikke bare at Caddy har blitt betydelig sikrere, men også at den er en del av en gruppe av toppkategoriserte personbiler som leverer spesielt godt i flere kræsjtestscenarioer. Dette er godt nytt for hele Caddy-familien som også inkluderer Caddy Cargo varebil.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.