Programvareoppdateringer

Få "Over-the-Air"-oppdateringer til din ID.-modell.

"Over-the-Air"-oppdateringer er viktige for å sikre at din bil alltid er oppdatert. Les mer om aktuelle oppdateringer til din modell i ID.-familien

Oppdateringer

vw id software 2.4
ID. Software 2.4

Bytte av 12V batteri på Volkswagen-verksted

Les mer om oppgraderingen for bytte av 12V batteriet og oppdatering til ID. Software 2.4. Oppgraderingen må bli utført på et Volkswagen-verksted før du kan installere ID. Software 3.0.

vw id software 3.0
ID. Software 3.0

"Over-the-Air"-oppdatering

Med ID. Software 3.0 blir din ID. oppdatert med nye funksjoner og forbedringer. Mange av forbedringene er basert på tilbakemeldinger og innspill fra eiere av en ID.-modell.

En kunde overleverer en VW ID3 til en Volkswagen ansatt
Hvorfor bør du oppdatere?

Med våre oppdateringer er din bil i ID.-familien alltid oppdatert. "Over-the-Air"-oppdateringene gir en rekke nye funksjoner og forbedringer. Når du installerer oppdateringene, får du mange fordeler:

  • Flere ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, men også nye elementer og funksjoner basert på tilbakemeldinger fra dere som eier en modell i ID.-familien i dag
  • Du holder tritt med den digitale utviklingen, også etter at du har fått utlevert bilen

Kontakt We Connect kundeservice

Ønsker du å snakke med oss om programvareoppdateringen? Kontakt We Connect kundeservice på telefonnummer 800 12651 eller e-post weconnect-support@volkswagen.de. 

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.