vw id software 3.0

ID. Software 3.0
"Over-the-Air-oppdatering"

Nå er den neste programvareoppdateringen til din ID. snart klar 

Med ID. Software 3.0 blir din ID. oppdatert med nye funksjoner og forbedringer. Mange av forbedringene er basert på tilbakemeldinger og innspill fra eiere av en ID.-modell.

--:--

ID. Software 3.0 – alt du trenger å vite

Her finner du en oversikt over hva som blir oppdatert med ID. Software 3.0, og hvordan du utfører oppdateringen. Du finner detaljert informasjon og nyttige filmer ved å klikke på lenken under hvert avsnitt. 

id software 3.0

Hva oppdateres med 3.0?

Her finner du detaljert informasjon, bilder og filmer som beskriver innholdet i programvareoppdateringen.

vw id software 3.0 installering

Hvordan installerer jeg 3.0-oppdateringen?

Her finner du detaljerte trinn-for-trinn-instruksjoner for hvordan du installerer del 1 og del 2 av 3.0-oppdateringen.

vw id software 3.0 spørsmål og svar faq

Ofte stilte spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål og svar om 3.0-oppdateringen. 

Hva er nytt i ID. Software 3.0?

Med ID. Software 3.0 "Over-the-Air"-oppdateringen får du mange fordeler gratis. Klikk på temaene for å lese mer om nyhetene og forbedringene:

ID.Software3.0

Hva er forskjellen?

Med programvareoppdateringer sørger vi for at din ID. kan oppdateres etter at du har kjøpt den. Omfanget av programvareoppdateringene avhenger av når din ID. ble produsert. Med ID. Software 3.0-oppdateringen får du mange nye funksjoner og forbedringer.

Hvis din ID. allerede har fått ID. Software 2.4 installert på verkstedet og du har et aktivt We Connect Start-abonnement og en Volkswagen ID-brukerkonto, kan bilen motta ID. Software 3.0 "Over-the-Air". Hvis din bil ble levert med ID. Software 3.0 installert, vil du ikke motta ID. Software 3.0 "Over-the-Air"-oppdateringen. Det skyldes at din ID. ble levert med ID. Software 3.0 fra fabrikken.

Tabellene under viser en oversikt over funksjonene som leveres til ID.-modeller med ID. Software 3.0 "Over-the-Air" og ID.-modeller med ID. Software 3.0 installert på fabrikken. 

Lading og strømstyring
Navigasjon
Komfort
Apper og funksjoner
Online-tjenester, førerassistentsystemer, tilkoblingsmuligheter og sikkerhet

Forutsetninger

Forutsetninger for å kunne oppdatere til
versjon 3.0:

ID. Software 2.4

Forutsetninger for å kunne oppdatere til
versjon 3.0:

ID. Software 2.4

vw id software 2.4

Les mer om oppgraderingen for bytte av 12V batteriet og oppdatering til ID. Software 2.4. Oppgraderingen må bli utført på et Volkswagen-verksted før du kan installere ID. Software 3.0.

Klikk på knappen under for å få mer informasjon om hva oppdateringen inneholder.

Fremgangsmåte

Programvareoppdateringen ID. Software 3.0 består av to deler. For å få alle fordelene med ID. Software 3.0 må du installere både del 1 og del 2 av oppdateringen.

 • Installere del 1

  Hvis din ID. er i online-modus, lastes tilgjengelige oppdateringer ned automatisk mens du kjører. Etter at nedlastingen er fullført, informerer din ID. deg om at en programvareoppdatering er tilgjengelig. Din ID. må ha ID. Software 2.4 installert for at ID. Software 3.0 skal kunne lastes ned automatisk. 

  Estimert installasjonstid 6-8 timer

 • Etter installering av del 1: Konfigurere en hovedbruker

  • Slå på online-modus på startskjermen
  • Logg på som hovedbruker ved hjelp av brukerikonet
  • Bruk smarttelefonen til å skanne koden som vises i infotainmentsystemet, ved å trykke på Scan Code-knappen i We Connect ID.- appen. Du kan også logge på med e-postadressen til We Connect-kontoen din. Da velger du logg på med e-postadresse i infotainmentsystemet

  For å bruke flere online-tjenester må du i tillegg utføre disse trinnene. 

  • Gå til In-Car Shop i infotainmentsystemet. Der kan du aktivere We Connect og We Connect Plus gratis
  • Les informasjonen og personvernerklæringen, og godta de nye generelle vilkårene.
  • Hvis du ikke har et aktivt We Connect- eller We Connect Plus-abonnement, kan du få det gratis i In-Car Shop i infotainmentsystemet. Kontroller at personopplysningene dine stemmer

  Vær oppmerksom på at du må laste ned We Charge-appen på nytt i In-Car Shop etter oppdateringen. In-Car-appen Games er ikke forhåndsinstallert og kan lastes ned fra In-Car-Shop uten ekstra kostnad.

 • Installere del 2

  Som med del 2 av oppdateringen, vil din bil varsle deg i infotainmentsystemet når den neste oppdateringen kan installeres. Etter at del 1 er installert, kan det gå én eller flere uker før del 2 blir tilgjengelig. Følg samme fremgangsmåte som for del 1.

  Nå kan du bruke de nye og bedre funksjonene. 

  Du finner informasjon om nye og endrede funksjoner i den digitale instruksjonsboken som oppdateres automatisk etter "Over-the-Air"-oppdateringen. 

  Estimert installasjonstid: 1 time og 30 minutter

Vær oppmerksom på følgende:

 • Mens "Over-the-Air"-oppdateringer installeres, kan du åpne og låse din ID., men den kan ikke lades eller startes.
 • Stemmestyring: Når del 1 av "Over-the-Air"-oppdateringen er installert, vil stemmestyringen midlertidig bare være tilgjengelig på engelsk og tysk. Når del 2 av "Over-the-Air"-oppdateringen er installert, blir norsk språk tilgjengelig igjen.
 • Når du installerer ID. Software 3.0, vil noen personlige innstillinger (for eksempel lagrede radiostasjoner og innstillinger for setevarme) tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.
 • Det er ikke mulig å gjenopprette tidligere programvareversjoner (2.4/2.3/2.1).

Du finner flere svar på vanlige spørsmål om oppdateringen under ofte stilte spørsmål.

Ofte stilte spørsmål – ID. Software 3.0

Kontakt We Connect kundeservice

Ønsker du å snakke med oss om "Over-the-Air"-oppdateringene? Kontakt We Connect kundeservice på telefonnummer 00800 433 47328 eller e-post weconnect-support@volkswagen.de. 

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.