vw id7 stasjonsvogn sett bakfra

Se og opplev nye Volkswagen ID.7 stasjonsvogn

Det har vært stor interesse for vår helelektriske Volkswagen ID.7 stasjonsvogn, og vi har stor glede av å invitere deg til å oppleve vårt flaggskip eksklusivt på norsk jord.

Lørdag 20. april kan du se og prøvesitte den fremtidige norgesfavoritten hos Møller Bil Ryen i Oslo.

Det vil bli enkel servering, og masse hyggelig bilprat. Håper vi sees!

Tid: Lørdag 20. april kl. 10.00-15.00
Sted: Møller Bil Ryen, Enebakkveien 154, 0680 Oslo

Vi har noe begrenset med parkeringsplasser, men godt med kollektive knutepunkter.

Møller Bil Ryen ligger i kort avstand fra T-banen og flere knutepunkter.

Åpnet for bestilling

Vi har åpnet for bestilling av Volkswagen ID.7 stasjonsvogn, og de første leveringene vil skje allerede over sommeren 2024. 

Les mer om ID.7 stasjonsvogn

Bygg din ID.7 stasjonsvogn

ID.7 - best i test

Bjørn Nyland, også kjent som TeslaBjørn, testet ID.7 som firedørs coupé-modell tidligere i år og bilen ble hans favorittbil, blant annet på grunn av kjøreopplevelsen, rekkevidde og det romslige interiøret.

Se oppsummeringen herOpens an external link

RekkeviddetestOpens an external link

1000 km challengeOpens an external link

Plass og interiørOpens an external link

ID.7 fikk også toppscore i Euro NCAPs sikkerhetstest i 2023 med maks uttelling på fem stjerner. De imponerende testresultatene førte til at ID.7 ble kåret til årets sikreste bil testet av Euro NCAP i 2023.  

Les testen herOpens an external link

Prøvekjør ID.7 coupé-modellen

ID.7 som firedørs coupè finnes i butikken, og kan prøvekjøres i disse dager. Her vil du kunne oppleve alle de fantastiske innovasjonene, plassen og ikke minst sikkerhetselementene som også kommer i ID.7 Stasjonsvogn.

Bestill prøvekjøringOpens an external link

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden. We / VW Connect Plus lisens og We / VW Connect gjelder i hhv. 2 år fra bilens første registreringsdato. De digitale ytelsene leveres av Volkswagen AG, og forutsetter aksept av vilkår, egen profil og bruk av applikasjon(er) fra Volkswagen AG. Etter utløpsdatoene angitt over kan tjenestene, forutsatt tilgjengelighet fra produsenten og at bilen har relevant programvare installert, forlenges hos Volkswagen AG.