Bildet viser en blå vw Transporter varebil som trenger bilberging og en vw Amarok som står parkert bak Transporter

Bilgaranti Volkswagen varebil

Spørsmål?

Spørsmål?

Driftsstans? Ring +47 915 04 444

Alle våre vw varebilmodeller leveres med nybilgaranti på 200.000 km/ 5 års garanti (Crafter har 250.000 km/ 5 års garanti), samt 24-timers mobilitetsgaranti. Les mer om våre ulike garantiordningene under. Spørsmål? Finn og kontakt forhandler

Mobilitetsgaranti & veihjelp

Alle våre nye varebilmodeller leveres automatisk med 24-timers mobilitetsgaranti (veihjelp) og denne gjelder frem til første service. Følger du vårt anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24-timers veihjelp gjennom vår mobilitetsgaranti. Dette gir deg trygghet på veien hele døgnet! 

Dersom service blir utført hos ett av våre Volkswagen merkeverksteder i tråd med våre retningslinjer vil varebilens mobilitetsgaranti forlenges til neste service. Alle varebiler fra modellår 1986 kan ha/få mobilitetsgaranti forutsatt at vårt serviceprogram følges og at anbefalte reparasjoner blir utført.

Bestill service digitalt med tjenesten Bilhold i dag

vw varebil mobilitetsgaranti
Bilhold bestill service

Når gjelder mobilitetsgarantien?

24-timers mobilitetsgaranti trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsett stopp underveis. Den dekker da gratis inntauing til nærmeste Volkswagen verksted, eller reparasjon på stedet hvis dette lar seg gjøre. Smådeler er inkludert.

Dersom varebilen ikke kan repareres umiddelbart, dekkes gratis leiebil med fri kjørelengde i inntil 3 dager (unntatt drivstoff) for Volkswagen Nyttekjøretøy. Er det mer hensiktsmessig å vente på varebilen, dekker mobilitetsgarantien overnatting på hotell for både fører og passasjerer i 1 døgn.

Kostnadene for reparasjon av feilen som er årsaken til driftsstansen, dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Her foretas de samme vurderinger som ved et vanlig verkstedbesøk som ikke er forårsaket av uforutsett stopp. Serviceheftet med stempel fra siste service er å betrakte som et verdidokument som bør ligge i varebilen.

Nybilgaranti varebil
 • 5 år / 200.000 km Norgesgaranti
  Gjelder for alle våre bilmodeller. Garantien er gyldig i 5 år eller 200.000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Vår nybilgaranti gjelder bilmodeller med modellår fra 2016. Direkte slitasjedeler og justeringsarbeid er unntatt fra garantien.

 • 5 år / 250.000 km Norgesgaranti på Crafter
  Garantien er gyldig i 5 år eller 250.000 km avhengig av hva som inntreffer først. Gjelder biler med modellår fra 2012. 

 • 5 år / 100.000 km fra 1.1.2011
  Gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først. NB: gjelder kun bilgaranti.

 • 3  år/ 100.000 km fra 1.1.2001
  Gjelder i 3 år eller 100.000 km avhengig av hva som inntreffer først. 
Batterigaranti elvarebil

Våre nye elektriske varebiler leveres fra fabrikk med 8 år/ 160.000 km garanti på batteripakken. Vi garanterer at batteriet skal holde minst 70 % kapasitet i inntil 8 år/ 160.000 km.

Garantien forutsetter lading i henhold til elvarebilens instruksjonsbok og med originalt ladeutstyr.

I tillegg tilbyr vi en ordinær Norgesgaranti på resten av elvarebilen for e‑Crafter på 5 år/ 250.000 km, og 5 år/ 150.000 for ID. Buzz Cargo.

Bestill service digitalt med tjenesten Bilhold i dag

vw e-Crafter elvarebil
vw ID. Buzz Cargo elvarebil
Øvrige garantiordninger
 • 5 års Norgesgaranti på Volkswagen originaldeler®
  Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som først inntreffer og gjelder for deler importert av Harald A. Møller AS. Direkte slitasjedeler er unntatt fra garantien.
 • 3 år mot lakkfeil på karosseriet (uten kilometerbegrensning)
  Gjelder alle varebilmodeller fra Volkswagen Nyttekjøretøy
 • 12 års garanti mot gjennomrusting
  Det er 12 års garanti mot gjennomrustning av karosseriet på alle varebiler som ikke er oppført med kortere garantitid for alle våre modeller*. Med gjennomrustning menes her at det er oppstått hull i karosseriplatene som har utviklet seg innenfra (fra hulrom) som ikke kan forventes at oppdages tidligere i forbindelse med lakkvedlikehold i henhold til anbefalinger i varebilens instruksjonsbok.

Bestill service digitalt med tjenesten Bilhold i dag

vw varebil garanti

*På lik linje med karosseriet og en del andre komponenter, utsettes også bremser for saltskader. Dette kan f.eks forårsake rust på bremseskiver. Det er derfor viktig at bremsene brukes aktivt, gjerne med en litt kraftig oppbremsing i blant, samt at bilens serviceintervaller følges for å redusere skadeutviklingen og for at slike eventuelle skader oppdages i tide.

Dine lovmessige rettigheter

I henhold til lov om kjøp og lov om forbrukerkjøp er lengste frist for reklamasjon henholdsvis inntil 2 år ved næringskjøp og inntil 5 år ved forbrukerkjøp. Mer detaljert informasjon finner du i kjøpskontrakten din. hvis du ikke finner denne kan du ta kontakt med selger/ forhandler hvor arbeidsbilen ble kjøpt.

vw garantihefte
Driftsstans? Ring +47 915 04 444

Vi hjelper deg!
Gjennom vårt samarbeid med Viking Redningstjeneste taues bilen din til nærmeste Volkswagen merkeverksted ved skade. Rekvirering av leiebil eller sted for overnatting gis ved behov til bilen din er kjørbar igjen. 

Hvem dekker kostnadene?
Kostnadene ved inntauing og eventuelt rekvirering av leiebil ved skade dekkes av bileiers bilforsikring eller bileier selv.

Volkswagen Nødtelefon
Vår 24-timers mobilitetsgaranti er et samarbeid med Viking Redningstjeneste og du tilkaller hjelp ved å ringe 915 04 444 fra Norge eller +47 915 04 444 fra utlandet. Dette nummeret kan også benyttes hvis du trenger hjelp og ikke har en gyldig mobilitetsgaranti , men det vil da være eier av kjøretøyet/firma som blir belastet kostnadene for assistansen. Vi anbefaler deg å lagre nummeret på telefonen din så du har det lett tilgjengelig i fall uhellet skulle være ute.

Bestill service digitalt med tjenesten Bilhold i dag

vw garanti varebil

Selvforskyldte uhell

Selvforskyldte uhell som skyldes førers uaktsomhet dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Dette kan for eksempel være uhell forårsaket som følger av:

 • kollisjon
 • utelåsing
 • utforkjøring
 • drivstoffmangel
 • feilfylling av drivstoff
 • drivstoffmangel på grunn av is/voksdannelse i drivstoffsystemet
 • driftsstans med bakgrunn i reparasjoner utført av andre bilverksteder enn våre egne Volkswagen merkeverksteder.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.