vw dekkhotell og dekkskift

Dekkhotell og dekkskift

Er du er på jakt etter et sted for oppbevaring av dekkene dine? Vi kan tilby dekkskift når forholdene tilsier det og dekkhotell slik at dekkene dine oppbevares på en optimal måte når de ikke er i bruk.

Dekkhotell

Oppbevaring av bildekk i et dekkhotell betyr høy komfort og null stress for deg sommer og vinter - til en rimelig pris. Dekkhotell er det perfekte oppbevaringssted for dine sommer- og vinterdekk, og ved å oppbevare hjulene hos oss får du bedre plass i garasjen og et problemfritt hold av dekk. Vi oppbevarer dekkene på riktig måte, nemlig kjølig, mørkt og tørt. I tillegg kontroller vi mønsterdybden på dekkene og avbalanserer hjulene på nytt. Dermed er bilen riktig skodd når den nye sesongen starter, uten at du selv må bruke tid og krefter på å løfte hjulene inn i og ut av garasjen. 

Bestill dekkhotell i vår digitale tjeneste BilholdOpens an external link – 24 timer i døgnet eller kontakt forhandler for mer informasjon. 

Les mer om Bilhold

vw dekkhotell
Fordeler ved å velge dekkhotell for oppbevaring av dekk

Hos oss er dekkene dine trygge og lagret under de beste forhold for dekk.

  • Vi sørger for en optimal løsning for dekkene dine. Vi oppbevarer dekkene kjølig, mørkt og tørt, akkurat slik de skal oppbevares.
  • Vi kan kontrollere mønsterdybde på dekk og avbalansere hjulene dersom du ønsker det. Det betyr økt sikkerhet for deg.
  • Dekkhotell er en komfortabel løsning for deg, da du slipper å løfte dekkene inn