service vw varebil

Servicekampanjer varebil
Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre forhandlere har til enhver tid gode priser og tilbud på service til din Volkswagen varebil. Ta kontakt og bestill time i dag!

Våre forhandlere har til enhver tid gode priser og tilbud på service til din Volkswagen varebil. Ta kontakt og bestill time i dag!

Kampanjer på service i dag

20 % rabatt på bremseskift til din varebil

Kampanjeperiode: 1. september – 30. november 2022

Nå gir vi deg 20 % rabatt på deler og arbeid tilknyttet skift av bremseskiver og bremseklosser på din varebil hos våre merkeverksteder. Bestiller du time hos oss utfører vi selvfølgelig bremseklosskift både foran og bak.

vw varebil bremseskift bremseklosser

Bestille time for skift av bremseskiver/bremseklosser?

Book time digitalt hos våre merkeverksteder gjennom vår digitale tjeneste Bilhold, eller ta kontakt om du lurer på noe! Finn og kontakt merkeverksted.

Bestille time?

Logg inn/opprett bruker i BilholdOpens an external link for digital timebestilling, eller kontakt merkeverksted

Bremser og sikkerhet går hånd i hånd

Gode bremser sikrer kortere bremselengde og er viktige for sikkerheten din. På den andre siden er bremser blant de mest brukte delene på en varebil og utsettes for kontinuerlig slitasje. Derfor har bremsene på din varebil høyeste prioritet hos oss. 

Kun bruk av originale deler

Vi bruker kun Volkswagen originale bremseklosser/bremsebånd og bremseskiver når vi utfører bremseskift. Disse delene tilfredsstiller strenge krav satt av fabrikk og er perfekt tilpasset Volkswagen. Derfor kreves det ingen tidkrevende justering under montering, noe som sparer oss for tid og deg for penger!

skifte bremseklosser Volkswagen Transporter Caddy Crafter Amarok
skifte bremseklosser Volkswagen Transporter Caddy Crafter Amarok

Bestille time digitalt eller per tlf/e-post

Bestill time digitalt i BilholdOpens an external link eller ta kontakt for for timebestilling per tlf/e-post!

Enklere blir det ikke!

Digital timebestilling hos merkeverksted

Enklere blir det ikke!

Digital timebestilling hos merkeverksted

Bilhold bestill service vw varebil

Hos oss kan du bestille service- eller verkstedtime for din varebil digitalt via vår egen tjeneste Bilhold. Slik går du frem:

Opprett bruker/Logg inn i Bilhold
Ny bruker? Legg til bilen din i Bilhold
Velg type tjeneste (Service og vedlikehold)
Velg forhandler
Velg type service du trenger
Velg tidspunkt (dato/klokkeslett)
Bekreft time
Kr 790,- for nytt vindusviskersett til din varebil

Møt høsten med god sikt og ren frontrute

God sikt er essensielt, og særlig nå som vi går høstmørket i møte. Derfor gir vi deg ekstra gode priser på nytt originalt vindusviskersett til din vw varebil!

vw vindusviskersett varebil

Kontakt forhandler i dag!

Du får kjøpt settet hos våre forhandlere/merkeverksteder Finn og kontakt oss i dag.

Bestill time digitalt

Opprett bruker eller logg inn og bestill time digitalt hos våre merkerverksteder. Enklere blir det ikke!

Høy kvalitet på utført servicearbeid
til konkurransedyktige priser

I vår verden skal ikke høy kvalitet på utført servicearbeid være ensbetydende med høy pris. Derfor er du sikret konkurransedyktige priser på gjennomført service og reparasjon hos oss. Du skal også føle deg trygg på at vi kun bruker originaldeler etter fabrikkstandard.

Våre bilmekanikere er utelukkende trent opp til å skru på varebilmodeller fra Volkswagen. Derfor kaller vi dem spesialister, ikke generalister. Og derfor tør vi også påstå at Volkswagen kan Volkswagen best.

Vi tilbyr et bredt spekter av service- og reparasjonstjenester for både nye og eldre varebilmodeller.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.