Loyds Smartfloor logo

Smartfloor bilinnredning
til Volkswagen varebil

Hos oss kan du bestille nøkkelferdig varebil med fiks ferdig Smartfloor bilinnredning takket være vårt unike konsept One Stop Shop!

Hvorfor velge Smartfloor
til din Volkswagen?

Tett samarbeid hele veien
fra forespørsel til levering!

Våre forhandlere kan alt om varebilen – Smartfloor kan bilinnredning. Vårt tette samarbeid gjør det mulig for oss å levere en totalpakke med unike kundefordeler til deg som kunde. Disse kan du lese mer om under:

1
Maks utnyttelse av varerommet

Driver du varetransport er det viktig å få med seg det du henter hos grossisten. Med en Smartfloor-løsning vil du oppleve at varerommet blir "større" fordi du utnytter plassen optimalt fra gulv til tak. Over skuffene vil du dermed kunne nyte godt av et stort ledig vareromsgulv til frakt av større varer.

vw Volkswagen beige brun Transporter T6 med smartfloor billinnredningsskuff varerom
2
Utvendig betjening

Du slipper med andre ord å krabbe inn i varerommet, noe som sparer deg for både tid og ryggen din for unødvendig belastning.

vw Volkswagen Transporter varebil bilinnredning serviceinnredning Smartfloor
3
Økt sikkerhet for varebilen og nyttelasten

Alle mindre gjenstander vil, ved hjelp av en Smartfloor-løsning, befinne seg trygt lagret under vareromsgulvet mens du kjører mellom jobboppdrag. Ved en eventuell kollisjon er du dermed sikret at løse gjenstander ikke forflytter seg og gjør skade på andre varer og varerom det kan bli dyrt å erstatte/utbedre.

vw Volkswagen Transporter varebil bilinnredning serviceinnredning montering Smartfloor
4
Enkel montering

Fordi Smartfloor blir montert fast i eksisterende surringsfester på din Volkswagen varebil lager ikke Smartfloor-løsningen nye hull i karosseriet. Løsningen kan derfor enkelt tas inn og ut ved behov (eks. salg/innbytte/tilbakelevering av varebil/leasingbil) og flyttes over i ny varebil.

vw Volkswagen Transporter varebil bilinnredning serviceinnredning montering Smartfloor
5
Unngå tyveri

Smartfloor hjelper deg å oppbevare verktøy og materiell sikkert og trygt under gulvet. Dette gjør innholdet i varerommet "usynlig" for nysgjerrige øyne, og du kan ta fatt på arbeidet uten bekymring for om lasten er trygg.

vw Volkswagen Transporter varebil pickup bilinnredning serviceinnredning Smartfloor
6
Bedre kjøreegenskaper

Smartfloor bilinnredning gir varebilen din et lavere tyngdepunkt og du kan dermed nyte godt av bedre kjøreegenskaper. Vinn vinn med andre ord. 

vw Volkswagen Transporter varebil pickup bilinnredning serviceinnredning Smartfloor
7
Fremstå som proff og nyt arbeidsdagen

En håndverker som fremstår som ryddig og profesjonell skaper troverdighet. Det setter nok kunden pris på. Med full oversikt og enkel tilgang til verktøy får du også en mer effektiv og trivelig arbeidsdag.

vw Volkswagen Transporter varebil pickup bilinnredning serviceinnredning Smartfloor sveiser

Dette gjør Smartfloor unikt

vw Volkswagen grå Caddy med bilinnredning fra Smartfloor

Smartfloor er perfekt tilpasset Volkswagen varebilmodeller Caddy Cargo, Caddy Cargo Maxi, Transporter og Amarok. Det er også tatt høyde for om du har 1 eller 2 skyvedører, varmer i varerommet og ulike type skilleveggløsninger.

Nyttelast
Du får 450 kg i Caddy Cargo/Caddy Cargo Maxi og 500 kg i Transporter

Volum 
Ca. 1 kubikkmeter (det samme som 2 større serviceinnredninger). 

Mål/skuffhøyde 
37 cm (de fleste verktøykofferter kan plasseres i stående posisjon). 

Standardutstyr
Som standard følger 2 store, 2 mellomstore og 4 små plastbokser, samt 2 stk skilleplater i stål til bakskuffen.

 

Yrkestilpasset Smartfloor bilinnredning

Smartfloor bilinnredning fra Loyds Industri AS

Med bilinnredning fra Smartfloor tilpasset din Volkswagen nyter du godt av følgende fordeler;
  • Alltid full oversikt over alt av verktøy og materiell
  • Utvendig betjening, ingen kryping
  • Robust bilinnredning som tåler røff bruk
  • Ekstra høye skuffer som rommer hele 1 m3 med nyttelast på 500 kg

Les mer om Smartfloor
og bilinnredning

Usikker på hvilken Smartfloor-løsning som passer for deg? 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.