Bildet viser en dame som sitter foran en datamaskin og vw Transporter Crafter Caddy Cargo e-Crafter varebiler i bakgrunn

Flåtestyring Bedrift
Volkswagen varebil

Spar tid til andre arbeidsoppgaver

Vi vet det er tidkrevende å holde orden på en større firmabilpark. Derfor tilbyr vi flåtestyring for deg med +10 kjøretøy i bilparken. Opprette biladministrasjonsavtale? Ta kontakt på: 24 03 35 00 | fleetsalg@vwfs.no

VW Crafter varebil

1:1 Oppfølging

Vårt Fleet Team følger deg opp 1:1 på henvendelser vedrørende løpende drift med årlige oppfølgingsmøter slik at vi blir godt kjent med deg og din firmabilpark. Behov for biladministrasjonsavtale? Kontakt oss på: 24 03 35 00 | fleetsalg@vwfs.no

vw Transporter varebil

Frigjør tid til andre arbeidsoppgaver

Få tilgang til vårt eget flåtesystem Fleetweb - et brukervennlig verktøy laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken.

vw Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Tilleggstjenester for et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til flåtestyring tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester som; drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtaler, bilforsikring, billån, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. Ta kontakt med oss om du ønsker å bli biladministrasjonskunde, eller vil vite mer om tilleggstjenestene våre!

Volkswagen Flåtestyring Varebil

Fordeler med flåtestyring fra Volkswagen

Volkswagen Flåtestyring Varebil

Fordeler med flåtestyring fra Volkswagen

vw Transporter Caddy Cargo Crafter e-Crafter varebil

Frister det med én faktura over alle bilkostnader samlet på ett sted? Skreddersydd flåtestyring samt følgende kundefordeler er bare noe av det vi kan tilby deg:

Drivstoffkort
Én kontaktperson for alle storkunder
Forutsigbarhet - kun fakturering av reelle kostnader
Reduserte drivstoffutgifter med drivstoffkonkurranse
Enkel oppfølging av bilparken med egne varsler på avvik
Full kontroll over hvor langt firmabilene dine har kjørt med kilometerrapport
Aldri mer kvitteringer med digital drivstoff- og kostnadslogg
Full oversikt over bompasseringer med data rett fra bomselskapene
Rådgivning og hjelp til å utvikle intern firmabilpolicy om ønskelig
Vi støtter samtlige bilmerker om du har andre firmabilmerker enn Volkswagen

Fleetweb - vårt eget flåtesystem

 For deg med +10 kjøretøy i bilparken

Ved hjelp av grafiske rapporter gir Fleetweb deg en enkel oversikt over firmabilene dine med data som kjørte kilometer, liter brukte drivstoff eller når de ulike kontraktene skal termineres. Vi skreddersyr oppsettet etter dine ønsker og behov. Fleetweb er tilgjengelig for deg med +10 kjøretøy, og med drivstoffavtale gjennom Volkswagen Financial Services.

--:--

Eksportér ønskede data

Alle data som genereres i Fleetweb er lett kontrollerbare og hjelper deg med optimalisering av bilparken. Du kan ta ut rapporter helt ned på sjåførnivå samt gjøre egne uttrekk i excel eller pdf-format. Fleetweb gir deg også muligheten til å settes opp automatisk månedlig utsendelse av dine rapporter til din e-post om ønskelig.

Motta varsling når avvik oppstår

Fleetweb er et brukervennlig verktøy laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken. Fleetweb varsler deg når det oppstår avvikende bruk av selskapets firmabiler basert på det du har definert som "normal bruk". Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på firmabil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra bilfabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.

vw Transporter varebil

Våre varebiler
i salg hos forhandler

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.