vw biladministrasjon fleetweb

Flåtestyring

Biladministrasjon og flåtestyring

Vi vet det er tidkrevende å holde orden på en større firmabilpark. Derfor tilbyr vi flåtestyring for deg med +10 kjøretøy i bilparken, slik at du kan spare tid til andre arbeidsoppgaver.

Fordeler med flåtestyring fra Volkswagen

Fordeler med flåtestyring fra Volkswagen

vw flåtestyring crafter

Frister det med én faktura over alle bilkostnader samlet på ett sted? Skreddersydd flåtestyring samt følgende kundefordeler er bare noe av det vi kan tilby deg:

Drivstoffkort
Én kontaktperson for alle storkunder
Forutsigbarhet - kun fakturering av reelle kostnader
Reduserte drivstoffutgifter med drivstoffkonkurranse
Enkel oppfølging av bilparken med egne varsler på avvik
Full kontroll over hvor langt firmabilene dine har kjørt med kilometerrapport
Aldri mer kvitteringer med digital drivstoff- og kostnadslogg
Full oversikt over bompasseringer med data rett fra bomselskapene
Rådgivning og hjelp til å utvikle intern firmabilpolicy om ønskelig
Vi støtter samtlige bilmerker om du har andre firmabilmerker enn Volkswagen

Administrer bilparken i Fleetweb

Ved hjelp av grafiske rapporter gir Fleetweb deg en enkel oversikt over firmabilene dine. Vi skreddersyr oppsettet etter dine ønsker og behov. Fleetweb er tilgjengelig for deg med +10 varebiler og med drivstoffavtale gjennom Volkswagen Financial Services.

Fleetweb er et brukervennlig verktøy laget for at du som biladministrator skal bruke minst mulig tid på overvåkning av bilparken. Fleetweb varsler deg når det oppstår avvikende bruk av selskapets firmabiler basert på det du har definert som "normal bruk". Eksempler på avvik kan være feil drivstofftype fylt på firmabil, for høyt forbruk sett opp mot oppgitt forbruk fra bilfabrikk eller for mange kjørte kilometer i forhold til hva leasingkontrakten tilsier på et gitt tidspunkt.Du kan ta ut rapporter helt ned på sjåførnivå samt gjøre egne uttrekk i excel eller pdf-format. Fleetweb gir deg også muligheten til å settes opp automatisk månedlig utsendelse av dine rapporter til din e-post om ønskelig.

vw fleetweb flåtestyring

Tilleggstjenester

I tillegg til flåtestyring tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester som drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtaler, bilforsikring, billån, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok og vinterdekk.

Bestill biladministrasjonsavtale

Ta kontakt med en av våre forhandlere om du ønsker å bli biladministrasjonskunde, eller vil vite mer om tilleggstjenestene våre.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.