Bildet viser Volkswagen Amarok pickup som militærpoliti på Oscarsborg festning i Drøbak

Påbygg og ombygg
Volkswagen varebiler og pickups

Lang og bred erfaring

Vi tilbyr et bredt spekter av spesialtilpassede påbygg- og ombyggsløsninger for våre varebiler og pickups av ypperste klasse. Se et utvalg av disse under, eller ta kontakt med oss for råd og veiledning! Kontakt forhandler for en hyggelig bilprat!

Lang og bred erfaring
med påbygg og ombygg

Som Norges mest kjøpte varebilmerke over flere år har vi opparbeidet oss solid og bred erfaring med påbygg og ombygg av våre varebil-og pickupmodeller.

Vi samarbeider kun med aktører som er eksperter på sitt fagfelt, og sammen med disse kan vi levere et bredt spekter av spesialtilpassede løsninger av ypperste kvalitet! Våre samarbeidspartnere er både godkjente ombyggerverksteder av Statens Vegvesen og er ISO-9001/14001 sertifisert.

Vi hjelper deg gjerne med å realisere din drøm med vår skreddersøm. Ta kontakt for en hyggelig bilprat i dag.

vw Transporter varebil
Din drøm, vår skreddersøm!

Utvalgte spesialløsinger
vi tilbyr hos forhandler

Pickups

Vi tilbyr følgende pickupmodeller: 

Våre pickupmodeller kan bestilles som varebil eller personbil. De er svært praktiske fordi de kan frakte alt fra arbeidslag og utstyr til nyttelast.

vw Amarok pickup 2023
vw Crafter pickup

Crafter kan leveres med fabrikkmontert plan eller som rent chassis med standardiserte festepunkter. På chassisrammen kan man ettermontere valgfritt plan i Norge. Crafter egner seg best som rene arbeidsbiler, mens Amarok vil fungere like godt på byggeplassen, i villmarken eller i den urbane jungelen.

Ta kontakt med forhandler om du har behov for en skreddersydd pickupløsning og trenger råd og veiledning. Vi bistår gjerne!

Minibuss

Crafter varebilmodell kan bygges om til minibuss og dette gjøres hos vår sertifiserte offisielle Volkswagen-samarbeidspartner Iseveien.

vw Crafter minibuss

Crafter minibuss - 10-17 seter

Crafter minibuss kan frakte opptil 16 personer og tilbys med følgende setekombinasjoner:
 • 9 passasjerseter + 1 førersete
 • 11 passasjerseter + 1 førersete
 • 13 + passasjerseter + 1 førersete
 • 16 + passasjerseter + 1 førersete (avbildet)

Crafter minibuss kan også leveres med rullestolplass m/rampe, elektrisk skyvedørsåpner og innvendig heis for rullestol i stedet for rampe.

Vår Crafter er bygget om til minibuss av busspåbygger Iseveien. Se flere bilderOpens an external link av minibussen tatt av vår påbygger, Iseveien.

vw Crafter minibuss

Kjølebil og frysebil

Vi tilbyr to varebilmodeller som kan bygges om til kjøl-og/eller frysebil:

Tilpasset norske kvalitetskrav og forhold!

ID. Buzz Cargo kjølebil
vw id buzz cargo kjølebil

Markedets beste løsning for transport av kjølevarer med elektrisk varebil.

ID. Buzz Cargo med lettisolert kjølerom og effektivt kjøleaggregat av merke Thermo King:

 • Aggregatet driftes av separate batterier som ikke går mot bilens driftsbatteri
 • Aggregatet har en testet driftstid på ca 4 timer ved kontinuerlig drift
 • Ved normal bruk av kjøretøy vil aggregatet ha start/stopp funksjon ved oppnådd temperatur slik at reell driftstid vil være lengre enn 4 timer
 • Batteripakken til kjøleaggregatet lades med egen lader som er inkludert
 • Kapasiteten på batteriet kan overvåkes med en App via bluetooth

Kjøleaggregatet leveres med nattdrift som standard, slik at aggregatet kan startes mot 230 volt, og varerommet være nedkjølt før bilen tas i bruk. Dette gir mindre belastning på batteriene.

Avhengig av spesifikasjon og utstyr vil nyttelast etter montering av kjøleinnredning, kjøleaggregat og 12V batterier være ca 460kg. 

vw id buzz cargo kjølebil

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med forhandler om du har behov for en skreddersydd løsning og trenger råd og veiledning. Vi har gode tips som vi gjerne deler med deg!

Crafter kjøl- og frysebil
vw Crafter kjølebil og frysebil

Crafter varebil kan bygges om til en kjølebil. Denne løsningen egner seg for deg som trenger mer plass enn det en Transporter kan tilby. Både kjøl- og frysebil kan tilbys for L3, L4 og L5. På frysebilen får du fryseaggregat fra Thermo King som egner seg meget godt for transport av frossenvarer ned til ca. -20 grader.

vw Crafter kjølebil frysebil

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med forhandler om du har behov for en skreddersydd minbussløsning og trenger råd og veiledning. Vi har gode tips som vi gjerne deler med deg!

I samarbeid med vår påbygger Iseveien, tilbyr vi kjølebilløsninger for vår største varebilmodell Crafter. Kjølebilen er tilpasset norske forhold og norske kvalitetskrav for transport av kjølevarer og annen type transport med krav om konstant temperatur. Kjølebilene har også: 

 • Vanntett hygenisk kjøleinnredning av høy kvalitet
 • Overflater belagt med slitesterk polyester og gelcoat
 • Kjøleinnredning tilpasset norske forhold og norske kvalitetskrav med glatte flater for enkel rengjøring
 • Effektivt kjøleaggregat fra Thermo King
 • Godt isolert kjølerom takket være ekstra gummilister rundt bakdører for å hindre lekkasje av kulde fra varerommet
 • Loggfunksjon om ønskelig 
 • Innvendig LED belysning i varerom
 • aluminiumsplater ved bakdører og skyvedører for å hindre skader ved ut- og innlasting i varerommet
 • Aggregat (Thermo King) egner seg meget godt for transport av kjølevarer ned til ca 0 grader
Ambulanser & andre utrykningskjøretøy

Vi tilbyr en varebilmodell som kan bygges om til ambulanser eller andre utrykningskjøretøy slik som brannbil, politibil, militærkjøretøy med mer.

 • Crafter

På sikt vil nok også den nye Amarok være aktuell igjen for slike påbyggsløsninger, men dette må vi komme tilbake til. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon.

vw Amarok militærpolitibil

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med forhandler om du har behov for en skreddersydd løsning og trenger råd og veiledning. Vi hjelper deg å komme i gang!

vw Crafter ambulanse

Når alarmen går trenger du biler du kan stole på!

Takket være tett samarbeid med ulike påbyggere kan våre varebilmodeller Transporter og Crafter tilpasses og fungere som utrykningskjøretøy. Kommuner, forsvaret og ulike redningsetater landet rundt er blant våre nåværende kunder. 

ambulansepersonell
Rullestolbil
vw Crafter maxitaxi rullestol

Rullestoltilpasset persontransport

Crafter varebil kan leveres med rullestolplass m/rampe, elektrisk skyvedørsåpner og innvendig heis for rullestol i stedet for rampe.

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med din nærmeste forhandler om du har behov for en skreddersydd løsning og trenger råd og veiledning. Vi hjelper deg å komme i gang!

Bilinnredning

Alle våre varebiler kan utleveres nøkkelferdige med bilinnreding montert takket være vårt unike "One Stop Shop"-konsept. Bestiller du ny varebil og bilinnreding samtidig kan du nyte godt av følgende fordeler:

 1. Kortere ledetid 
 2. Du kan ta varebilen raskere i bruk
 3. Kun ett kontaktpunkt gjennom hele prosessen (forhandler)
vw Caddy Cargo varebil bilinnredning

Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt med forhandler om du har behov for skreddersydd bilinnredning og trenger råd og veiledning. Vi hjelper deg å komme i gang!

vw e-Crafter elvarebil bilinnredning

Nøkkelferdig varebil

Alle våre varebilmodeller må uansett innom Bekkelagskaia (avbildet) når de ankommer Norge for klargjøring. Så hvorfor ikke montere bilinnredning samtidig? Ved å gjøre nettopp dette effektiviserer vi hele prosessen, og det beste av alt - dette gjør at du sparer tid fordi vi kan utlevere varebilen din raskere med bilinnredning fiks ferdig montert.  Les mer om One Stop Shop.

Bekkelagskaia båtankomst Volkswagen
Bekkelagskaia

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.