Bildet viser en orange lastestropp festet i en surrekrok i en Volkswagen Transporter varebil sitt varerom

Lastsikring varebil

Vi tar din og andres trafikksikkerhet på alvor. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke lastsikringsprodukter vi tilbyr tilpasset våre Volkswagen varebiler. Og husk - det er ditt ansvar å sørge for at du sikrer lasten når du kjører fra A-B.

Vi tar din og andres trafikksikkerhet på alvor. Derfor har vi laget en oversikt over hvilke lastsikringsprodukter vi tilbyr tilpasset våre Volkswagen varebiler. Og husk - det er ditt ansvar å sørge for at du sikrer lasten når du kjører fra A-B.

Lastsikring Volkswagen varebiler

Alle våre varebilmodeller tilbyr et bredt spekter av lastsikringsmuligheter som lar deg sikre lasten på en trygg og forsvarlig måte. Klikk deg videre og les mer!

Informasjon om bilen
VW Caddy Cargo varebil

Lastsikring - et viktig bidrag i trafikken

Lastsikring er et viktig ledd i arbeidet mot nullvisjonen om ingen omkomne eller hardt skadde i trafikken. For veitransporten finnes det lover og regler, men lite som forteller deg hvordan man skal sikre i alle tilfeller. Det blir derfor mye opp til ditt faglige skjønn når du skal sikre last som skal transporteres etter landeveien. Da er det viktig å ha gode kunnskaper om hvordan man sikrer last på best måte.

vw Caddy Cargo varebil

Lastsikring tilpasset Volkswagen varebiler

Våre varebilmodeller tilbyr et bredt spekter av lastsikringsmuligheter som standard- eller mot pristillegg. Dette vil gjøre din jobb enklere når du skal sikre nyttelasten i din Volkswagen varebil. I vår digitale lastsikringsbrosjyre kan du finne lastsikringsutstyr til din varebilmodell.

VW Caddy Cargo varebil

Kontakt forhandler for bestilling

Vi hjelper deg gjerne med å finne og bestille ønsket lastsikringsutstyr til din Volkswagen varebil. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og priser. 

Husk: Bilinnredning sikrer også lasten!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.