vw id7 sedan sett bakfra i fart

ID.7

1.
Kamuflert prototype.
 • Salgsstart2. kvartal 2023
 • Utleveringene starterHøst 2023
 • Rekkevidde inntil700 km
  2
 • Batteristørrelse77 kWh
 • Infotainment-skjerm15-tommer (38 cm)
 • Klimaanlegg"Smart Air Vents"

Volkswagens nye flaggskip: ID.7

ID.7 sedan er det nye tilskuddet i Volkswagens helelektriske ID.-familie. Allerede til høsten skal de første Volkswagen ID.7 ankomme norske veier, med en rekkevidde på inntil 700 km. Nå deler Volkswagen ferske bilder av det som kan bli deres nye elektriske flaggskip.

Høydepunkter ID.7

vw id7 sedan høydepunkter
Nytt og inteligent klimaanlegg
Større infotainment-skjerm (15 tommer)
Inntil 700 km rekkevidde
Stor bakluke
Større enn Volkswagen Passat
vw id7 sedan sett forfra på en landevei i fart
1
1.
Kamuflert prototype.

Volkswagen har for lengste varslet at deres helelektriske ID.-familie vil vokse med flere medlemmer. I fjor viste vi frem en elektrisk sedan i Passat-størrelse, som da hadde navnet ID. AERO. 

Den nye elbilen til Volkswagen får nå navnet ID.7.

Salgsstart blir senere i 2023, og de første bilene skal etter planen rulle ut på norske veier i siste del av 2023.

Den nær produksjonsklare utgave av ID.7 vises med kamuflasje på elektronikkmessen i Las Vegas denne uken.

vw id7 sedan sett skrått forfra
1
1.
Kamuflert prototype.

Størrelse og design

Volkswagen ID.7 blir en romslig familiebil, på størrelse med storselger og Volkswagen-ikon Passat som har gledet norske kunder i mange år. Den nye helelektriske familiebilen blir vår nye flaggskipsmodell. Endelige WLTP-verdier er ikke klare, men Volkswagen antyder at ID.7 får en rekkevidde på intil 700 km ved blandet kjøring.

Den helelektriske sedanen med stor bakluke får et kort overheng, lang akselavstand og et romslig interiør. Bilens design med den aerodynamiske utformingen og den tilbaketrukne hekken reduserer luftmotstanden. LED-matrix-frontlyktene e sørger for at sjåføren får behagelig og god oversikt på mørke kjørestrekninger.

vw id7 sedan sett fra siden
1
1.
Kamuflert prototype.

Teknologi og innovasjoner

vw id7 sedan interiør
3
3.
Prototype. Endringer og avvik kan forekomme. 

Bilen vil blant annet være utstyrt standard med en infotainment-skjerm på 38 cm (15-tommer), og head-up-display med nye funksjoner.

Volkswagen tar også teknologien et par hakk videre i bilen, blant annet med et nytt klimaanleggkonsept med intelligente ventiler som tilbyr flere funksjoner. En parkert ID.7 kan for eksempel oppdage når sjåføren nærmer seg, avhengig av hvordan nøkkelen beveger seg. Basert på dette begynner anlegget å kjøle ned interiøret på varme sommerdager, eller varme opp interiøret på kalde dager, før sjåføren setter seg bak rattet.

Nydesignede "Smart Air Vents" kontrollerer luftstrømmen og beveger seg dynamisk for å fordele luften over store områder så raskt som mulig. Hvis det er passasjerer i bilen, kan luften ledes rett mot kroppen eller indirekte ventilere interiøret. Disse funksjonene kan aktiveres og lagres individuelt for hver bruker.

ID.7 blir stor, effektiv, intelligent og selvsagt fullelektrisk. Med andre ord et perfekt nytt tilskudd til ID.-familien, og et Volkswagen-ikon for fremtiden.

Hold deg oppdatert på ID.7

Motta siste nytt om vår kommende ID.-modell.

Fremtidens familiebil: ID. SPACE VIZZION

ID. SPACE VIZZION er fremtidens stasjonsvogn med lang rekkevidde, enestående plass og ytelser. Perfekt for familier opptatt av bærekraftige løsninger og behov. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

2.
Endelige verdier vil foreligge så snart de er tilgjengelig. Med forbehold om endringer og avvik. 
 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.