Sommerkampanje ID.3

  Bilsenteret Namsos AS er ansvarlig for innholdet på denne siden. (Personvernerklæring)

  Ny og lavere pris på ID.3. Nå fra kr 346 300*

  ID.3 er en romslig og kompakt elbil med lang rekkevidde, og den ble på kort tid en bestselger i Norge. Den kommer nå i ny og oppgradert utgave, med blant annet nytt interiør, nye, tøffe designelementer og lang rekkevidde. Nå har vi har satt ned prisen på denne populære modellen! Frem til 31. august får du i tillegg med 18” vinterhjul og serviceavtale 3 år/fri km inkludert i prisen.
  Et bilde som viser tilbudet
  Få med komplette vinterhjul og serviceavtale i prisen! Kundefordel kr 32 480

  Kjøp eller lease – og velg mellom:

  (Gjelder ID.3 Pro og ID.3 Pro Highline)

  Gunstig rente:
  2,99%** kampanjerente inkludert i prisen
  Frem til 31. august kan du sikre deg gunstig finansiering fra Volkswagen Financial Services på lån eller leasing.
  Vinterhjul og serviceavtale:
  18” Goodyear vinterhjul og serviceavtale 3 år/fri km inkludert i prisen
  Kundefordel kr 32 480.

  Ny og lavere pris på ID.3 Pro Highline. Nå fra kr 357 800*

  Uansett om du vil kjøpe eller lease ID.3 Pro Highline kan du nå velge mellom gunstig kampanjerente eller 18” originale vinterhjul og serviceavtale i 3 år/fri km inkludert i prisen.
  Et bilde som viser tilbudet
  Godt utstyrt modell med lang elektrisk rekkevidde

  • Eksteriørpakke: Dynamiske LED-Matrix frontlykter, dynamisk lysassistent, LED stripe i frontgrill, LED baklys med dynamiske blinklys og mørke vinduer bak.
  • Førerassistentpakke: ryggekamera skjult i Volkswagen logo bak, Keyless Access nøkkelfri åpning og låsing med startknapp, tyverialarm med innvendig bevegelsessensor, proaktiv passasjerbeskyttelse og belyste dørhåndtak utvendig.
  • Komfortpakke: oppvarmede seter og multifunksjonratt i kunstskinn, navigasjonssystem «Discover Pro» med 12” touch-screen fargeskjerm, komforttelefon med induksjonslading og 2-soners Climatronic .
  • Adaptiv cruise-control
  • Ambientebelysning i 10 valgfrie farger
  • Lyssensor og regnsensor
  • Trafikkskiltgjenkjenning
  • Oppvarmet 3-ekers multifunksjonsratt i skinn
  • Front Assist med City nødbremsefunksjon

  Betingelser og forutsetninger

  Tilbudene varer tom. 31.08.2024. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

  * Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 15,4 - 15,8 kWh/100 km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

  ** Rentetilbudet gjelder ikke ID.3 GTX. Eff. rente 5,32% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 3 033. Totalt kr 172 494. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 2,99%, som deretter justeres til gjeldende produktrente p.t. 8,40%). Både kampanje- og produktrente er flytende og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

  Kontakt oss

  Vilkår Volkswagen

  Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå. Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.