vw id7 firedørs coupe

Coupé

Coupé er en biltype som ofte kjennetegnes av sitt elegante og aerodynamiske design med skrå taklinje og stor bakluke.

Navnet "coupé" kommer fra det franske ordet som betyr "kuttet", og dette reflekteres i bilens design, spesielt den skrå taklinjen.

Mens mange forbinder coupéer med to dører, kan moderne coupéer også ha fire dører, avhengig av modell. Den skrå taklinjen gir bilen et elegant utseende som skiller den ut fra andre biltyper.

Utforsk vår firedørs coupé

  • vw id7

    ID.7

    Volkswagens flaggskip setter en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien.

Fordeler med en coupé

  • Design: Coupéer har et elegant og stilig design. Skrå taklinje med stor bakluke.
  • Ytelse: De fleste coupéer har kraftige og effektive motorer for høy kjøreopplevelse.
  • Komfort: Interiøret er ofte komfortabelt med mykere materialvalg og eksklusiv kvalitetsfølelse.
  • Kjøring: Coupéer er kjent for gode kjøreegenskaper takket være deres design.

Er en coupé riktig for deg?

Hvis du verdsetter en kombinasjon av stil, ytelse og design, kan en coupé være det perfekte valget for deg. De er ideelle for de som ønsker en bil som ikke bare ser bra ut, men også leverer enestående kjøreopplevelse.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.