vw id buzz flerbruksbil

Flerbruksbil

Flerbruksbiler er designet for å møte behovene til familier, uavhengig av størrelse.

Med et høyt og romslig design, gir disse bilene deg muligheten til å frakte hele familien og alt dere trenger med dere, uten kompromisser.

Utforsk vår flerbruksbil

  • vw id buzz

    ID. Buzz

    En annerledes familiebil med mye sjarm, rikelig med bagasjeplass og generøs takhøyde. 

Hva er en flerbruksbil?

En flerbruksbil kombinerer komforten av en personbil med romsligheten og fleksibiliteten til en større bil. Dens design gir god oversikt på veien, samtidig som det romslige interiøret sikrer at alle passasjerer reiser komfortabelt.

Med fleksible seteløsninger kan du enkelt tilpasse bilen etter dine behov, enten det er for å frakte passasjerer, bagasje eller begge deler.

Fordeler med en flerbruksbil

  • Plass: Romslig plass for både passasjerer og bagasje.
  • Fleksibilitet: Fleksibel plass og løsninger som kan justeres etter behov.
  • Komfort: Komfortable seter og sitteposisjon for alle passasjerer.
  • Familievennlig: Ideell for familier som trenger en bil som kan tilpasses ulike situasjoner og behov.

Er en flerbruksbil riktig for deg?

Hvis du er på jakt etter en bil som er både komfortabel og praktisk, og som kan tilpasses familiens skiftende behov, kan en flerbruksbil være det perfekte valget for deg.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.