vw id3 kompaktbil

Kompaktbil

Kompaktbiler har blitt et populært valg for mange bilkjøpere, spesielt de som bor i byområder.

Med deres kompakte størrelse, høye effektivitet og allsidighet, er de ideelle for både bykjøring og lengre turer. Men hva er det som virkelig kjennetegner en kompaktbil?

Utforsk våre kompaktbiler

 • vw id3 kompaktbil

  ID.3

  ID.3 var den første modellen i Volkswagens ID.-familie, og ble på kort tid en bestselger i Norge. Nå i ny og oppgradert utgave med flere forbedringer.

 • vw golf kompaktbil

  Golf

  Åttende generasjon av Volkswagen Golf definerer nok en gang Golfklassen på nytt med digitale nyheter og høy kjøreglede.

Hva er en kompaktbil?

En kompaktbil er en mellomstor bil, gjerne med stor bakluke, som kombinerer komforten til en større bil med fleksibiliteten og manøvrerbarheten til en mindre bil.

De er kjent for å være lette å kjøre og parkere, spesielt i trange bygater og parkeringshus. Med deres dynamiske design og ofte mindre motorer, er kompaktbiler også mer økonomiske i bruk sammenlignet med større biltyper.

Fordeler med en kompaktbil

 • Størrelse: Perfekt for bykjøring med enkel manøvrering i trange bygater.
 • Økonomi: Lavt forbruk og ofte billigere vedlikehold.
 • Allsidighet: Passer for både by- og landeveiskjøring.
 • Miljøvennlig: Lavt forbruk og lite forurensing lokalt. 

Er en kompaktbil riktig for deg?

Hvis du er på jakt etter en bil som er økonomisk, enkel å håndtere i byen, men fortsatt komfortabel nok for lengre turer, kan en kompaktbil være det perfekte valget for deg. De er spesielt populære blant mindre familier og de som ikke har stort behov for mye bagasjeplass.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen. Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå). Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.