vw online tjenester vw connect
1

VW Connect

Online-tjenester til modellene i ID.-familien

Takket være VW Connect unngår du kø på vei hjem pga. online-trafikkinformasjon. Forvarm kupeen under frokosten, oppdag nye favorittstasjoner på nettradioen og lytt til podcaster i bilen. Kort fortalt: Vi bringer de digitale mulighetene i din ID. til et nytt nivå. Med Volkswagen-appen kan du få tilgang til flere bilfunksjoner og se siste bilstatus - selv når du ikke er i din Volkswagen.

En kvinne står ved siden av en vw id3

Alle online-tjenester

Alle helter trenger en hjelper. Og med online-tjenestene fra VW Connect til din ID. får du en hel haug av dem. Finn ut hvilke tjenester som passer best for din hverdag. Her kan du se alle tjenester for din ID.

En person sitter i en Volkswagen og bruker Volkswagen-appen med en mobiltelefon

Aktivering

Slik aktiverer du online-tjenestene med Volkswagen-appen til din bil.

En mann sitter hjemme og ser på et nettbrett

Registrering

Registrer deg, eller logg på med din Volkswagen ID for å utnytte alle fordelene. 

Volkswagen-appen - din digitale følgesvenn for din Volkswagen

Volkswagen-appen - din digitale følgesvenn for din Volkswagen

En person står ved siden av en Volkswagen og bruker Volkswagen-appen med en mobiltelefon

Volkswagen-appen tilbyr deg en oversikt over alle viktige funksjoner og sørger for enda mer komfort. Last den ned i dag.

Hvit vw id3 synlig fra siden, kvinne som går mot bilen, logo i fokus

We Connect Start - online-tjenester for ID.-modeller med ID. -programvare 2.4 og eldre

Har du installert ID. Software 2.4 eller eldre, kan du bruke online-trafikkinformasjon, underholdning og fjernstyringsfunksjoner fra We Connect Start. We Connect Start2 holder deg tilkoblet din ID. og gir deg flere fordeler. 

Les mer om We Connect Start

Upgrades – oppgrader din Volkswagen ID. med nye funksjoner

Med Upgrades kan du oppgradere bilen med nye funksjoner etter utlevering3

Tilgjengelig for ID.-modeller med fabrikkinstallert ID. Software 3.1 og nyere.

VW Connect for bensin-og dieselbiler fra Volkswagen

En kvinne står foran en VW og ler

Med VW Connect kan du styre og bruke utvalgte bilfunksjoner via smarttelefonen til fossibilene fra Volkswagen for en enklere hverdag.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.

Kjøper du en ny bil har du muligheten til å bruke digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus gratis i den første avtaleperioden som tilbys. For å kunne bruke tjenestene VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus tjenester for ID. Familie trenger du en Volkswagen ID, og må logge deg på med brukernavn og passord. Etter vellykket oppretting av Volkswagen ID og tilkobling med din bil kan du bruke bil-, land-, programvare- og utstyrsavhengige digitale tjenester gratis i den første avtaleperioden. En separat VW Connect - hhv. VW Connect Connect Plus eller We Connect- hhv. We Connect Plus-avtale må inngås med Volkswagen AG på nett under www.myvolkswagen.net eller via appen "Volkswagen" (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). Varighet for en gratis avtaleperiode er avhengig av når du aktiverer digitale tjenester. Senest fra nittiende dag etter første utlevering reduseres gratis avtaleperiode som tilbys automatisk. Nøyaktig avtaleperiode for din bil finner du på myVolkswagen.

Enkelte mobile online-tjenester til We Connect / We Connect Plus eller VW Connect / VW Connect Plus kan kun brukes via appen "Volkswagen". Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.  

De mobile online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av avtaleperioden. Tjenestene som er inkludert i pakkene We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen-partner. Vær også oppmerksom på de gjeldende generelle vilkår for de digitale tjenester til ID. -Familie. 

2.
For å bruke We Connect Start-tjenestene trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect Start med brukernavn og passord.Videre må du inngå en egen We Connect Start-avtale med Volkswagen AG på nettet. Kunden har 90 dager på seg til å registrere bilen i Volkswagen-app (finnes i App Store og Google Play Store) etter å ha fått overlevert bilen for å bruke VW Connect Plus-tjenestene i hele den avtalte kostnadsfrie prøveperioden. Du kan bruke online-tjenestene fra We Connect Start med den integrerte internettforbindelsen. De medfølgende datakostnadene i Europa, med unntak av «nettradio» og «WLAN-Hotspot», dekkes av Volkswagen AG innenfor mobildekningens rammer. Bruk av tjenestene nettradio og WLAN-hotspot via en egen mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) som kan fungere som WLAN-hotspot. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie Volkswagen-app kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android- operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din. Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene som er beskrevet i pakkene, kan variere avhengig av utstyr, kjøretøy og land. Tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner mer informasjon på https://connect.volkswagen.com  og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.
3.
For å anskaffe oppdateringer trenger du en Volkswagen ID, en gyldig VW Connect-avtale og legitimasjon som hovedbruker. Det vil si at brukerkontoen din er tilkoblet den spesifikke bilen. I tillegg må bilen ha de nødvendige tekniske funksjonene og maskinvaren som kreves for Upgrade. Hvorvidt Upgrades er tilgjengelig er avhengig av modellår og produksjonsdato. Upgrades som er tilgjengelige for den respektive bilen kan ses av hovedbrukeren i In-Car Shop via infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect Shop på connect-shop.volkswagen.com. Varer kan kjøpes i In-Car Shop og / eller i Volkswagen Connect Shop, med de betalingsformene som er tilgjengelige der. Tilgjengeligheten til Upgrades-funksjoner kan avvike mellom nettbutikk og In-Car Shop. Din Volkswagen-partner gir deg gjerne råd angående spørsmål til Upgrades og deres tilgjengelighet. Kjøpte og aktiverte Upgrades er tilknyttet bilen, kan brukes av alle sjåfører og kan ikke overføres til andre biler.