vw online tjenester we connect
1

Online-tjenester til
Volkswagen ID.

We Connect tar de digitale mulighetene i din ID. til et nytt nivå. Takket være We Connect unngår du kø på vei hjem med oppdatert trafikkinformasjon. Forvarm kupéen under frokosten, oppdag nye radiostasjoner, eller lytt til podcastepisoder i bilen ved bruk av nettradioen.

Alltid oppdatert

Med online-oppdatering av kart-og trafikkdata er du alltid oppdatert. Finn raskeste vei til målet med online-kartoppdateringer og reduser kjøretiden med oppdatert trafikkinformasjon. Send navigasjonsmål til din ID. fra We Connect ID.-appen. Søk etter hoteller, restauranter, nærmeste ledige ladestasjon, eller ledig parkeringsplass, alt fra en stor database.

Upgrades – oppgrader din Volkswagen ID. med nye funksjoner

Med Upgrades kan du aktivere nye funksjoner i din Volkswagen etter at du har kjøpt og fått utlevert din bil4

Aktiver We Connect for din ID. 

Følg aktiveringsinstruksjonene på linken under for å koble til din ID. med We Connect ID.-appen.

Last ned We Connect ID.-appen

Koble deg til din ID. for å få tilgang til fjernstyring av funksjoner, kjøretøyinformasjon og ladetjenesten We Charge. Last ned appen på smarttelefonen din i dag.

Last ned We Connect ID. -appen

Online-tjenester for ID.-modeller med programvare 3.0 og nyere

Hvit VW ID.3 synlig fra siden, kvinne som går mot bilen, logo i fokus

Fra ID. Software 3.0 kan du du blant annet bruke online-trafikkinformasjon, underholdning og fjernstyringsfunksjoner fra We Connect Start.

Les mer om We Connect Start

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å kunne bruke tjenestene til We Connect og We Connect Plus for modellene i ID.-familien trenger du en Volkswagen-brukerkonto og må logge deg på med brukernavn og passord. I tillegg krever det at du godtar en separat avtale med Volkswagen AG for bruken av tjenestene. Online-tjenestene er gratis de første tre årene, og kan forlenges mot en ekstra kostnad etter denne perioden. Etter å ha fått overlevert bilen har du 90 dager på deg til å registrere bilen via myvolkswagen.net eller i We Connect ID.-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) for å kunne brukene online-tjenestene i gratisperioden. Senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Enkelte online-tjenester til We Connect / We Connect Plus kan kun betjenest i We Connect ID.-appen. Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort. Online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og endringer kan forekomme i løpet av avtaleperioden. Inkluderte tjenester i pakkene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengelige tjenester kan variere mellom bilmodell, ekstrautstyr og installert programvare. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler.
2.
Online-stemmestyring er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, tysk, dansk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk.
4.
For å kjøpe Upgrades-funksjoner kreves en gyldig We Connect-avtale og aktiv hovedbruker. I tillegg må bilen være utstyrt med de tekniske funksjonene og maskinvareutstyret som kreves for at Upgrade-funksjonene skal fungere. Dette kan avvike på modellår og produksjonsdato. Tilgjengelige funksjoner kan ses av hovedbrukeren i In-Car Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-nettbutikken på shop.volkswagen-we.com. Produkter kan kjøpes både i In-Car Shop og i nettbutikken. Din Volkswagen‑forhandler gir deg gjerne råd angående spørsmål til Upgrades og tilgjengelige funksjoner. Kjøpte og aktiverte Upgrades-funksjoner er tilknyttet bilen, kan brukes av alle sjåfører og kan ikke overføres til andre modeller.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.