Visning av en rød VW ID.4 GTX bakfra, foran krysser to personer gaten
1

Alle tjenester fra We Connect

Alle tjenester fra We Connect

Med We Connect og We Connect Plus kan du bruke en rekke nyttige online-tjenester i din ID.. Her får du oversikt over våre digitale abonnementer.

Tilgjengeligheten til tjenestene i pakkene fra We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og avhenger av bilens modell, modellår, programvare og utstyr. Du finner mer informasjon om tilgjengelige tjenester på kundeportalen myVolkswagenOpens an external link eller i din We Connect ID.-app.

Grunnleggende funksjoner i din ID. 

Grunnleggende funksjoner som nødanropstjenesten eller den digitale instruksjonsboken er tilgjengelig i din ID. uten registrering. Det må inngås en egen We Connect-kontrakt for å kunne laste ned oppdateringer.

We Connect – Din vei til online-tjenester

We Connect er den direkte forbindelsen til din ID. og støtter deg i hverdagen med mange digitale tjenester som er tilgjengelige gratis for deg etter en engangsaktivering. 

For bruk av disse kostnadsfrie tjenestene må du opprette en separat We Connect-avtale med Volkswagen AG.

Tjeneste

Aktivering

Forutsetninger

Veihjelp (inkl. data)

We Connect

Fabrikkinstallert 3.0

Bilstatus (inkl. dører og lys)

We Connect

-

Parkeringsposisjon

We Connect

-

Personlig tilpasning

We Connect

Fabrikkinstallert 3.0. Tilgjengelige funksjoner avhenger ekstrautstyr

Temperaturtips

We Connect

Avhenger av batteristørrelse1)

"Over-the-Air"-oppdateringer

We Connect

-

WiFi-hotspot

We Connect

Krever ekstra datavolum (via internettdeling med egen smarttelefon eller Cubic Telecom)

Aktivering

We Connect

Forutsetninger

Fabrikkinstallert 3.0

1) Tilgjengeligheten er avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Ytterligere informasjoner får du hos din Volkswagen-forhandler eller hos Volkswagens kundeservice.

We Connect Plus – En hel verden av online-tjenester

Aktivering av We Connect Plus utvider det digitale utvalget til din ID. med flere nyttige tjenester – fra intelligent navigasjon til fjernstyringsfunksjoner via We Connect ID.-appen på smarttelefonen.

For å bruke disse tjenestene må du opprette en separat We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG. For We Connect Plus har du 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.netOpens an external link eller med We Connect ID.-appen etter overlevering av bilen. Du kan bruke tjenestene i hele startperioden uten ekstra kostnad.

Tjeneste

Kategori

Aktivering

Forutsetninger

Avreisetider

Bilfunksjoner

We Connect Plus

-

Klimaregulering

Bilfunksjoner

We Connect Plus

-

Lading

Bilfunksjoner

We Connect Plus

-

Online-stemmestyring1)

Infotainmentsystem

We Connect Plus

-

Nettradio2)

Infotainmentsystem

We Connect Plus

-

Online-trafikkinformasjon

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Online-ruteberegning

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Online-kartoppdatering

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Parkeringsplasser

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Online-målimport

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Online-søk etter spesialmål

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Ladestasjoner 

Navigasjon

We Connect Plus

Navigasjonsfunksjon

Kategori

Bilfunksjoner

Aktivering

We Connect Plus

Forutsetninger

-

1) Online-stemmestyring er for tiden tilgjengelig på følgende språk: Tysk, dansk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk.

2) Du kan bruke online-tjenestene til We Connect / We Connect Plus med den integrerte internettforbindelsen. For å bruke Wi-Fi-hotspot kan hovedbrukeren betale for datapakker fra den eksterne mobilkommunikasjonspartneren "Cubic Telecom". Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og passasjerer i kjøretøyet. Du finner informasjon om priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke Wi-Fi-hotspot med en smarttelefon med internettdeling aktivert. Wi-Fi-hotsport vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). 

We Connect ID. App Download
2
2.
Bilder kan avvike

Last ned We Connect-appen til din smarttelefon

Koble din ID. til smarttelefonen din. Last ned We Connect ID.-appen til din Apple eller Android telefon.

Nyttige snarveier

Ta de digitale mulighetene i din ID. Modell til et nytt nivå.

Bruk online-navigasjonen for å kunne kjøre mer forutsigbart.

Svar på de oftest stilte spørsmålene om våre mobile online-tjenester finner du her.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
De angitte forbruks- og utslippsverdiene er fastsatt i henhold til de lovbestemte måleprosedyrene. Siden 1. september 2017 har enkelte nye biler allerede blitt typegodkjent iht. WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure), en mer realistisk testmetode for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. Fra 1. september 2018 vil WLTP gradvis erstatte den nye europeiske kjøresyklusen (NEDC). På grunn av de mer realistiske testbetingelsene er drivstofforbruket og CO2-utslippsverdiene målt av WLTP i mange tilfeller høyere enn de som måles med NEDC. Dermed kan det fra 1. september 2018 bli tilsvarende endringer i bilavgiftene. Ytterligere informasjon om forskjellene mellom WLTP og NEDC finner du på https://www.volkswagen.no/no/tilkoblings-og-mobilitetstjeneste/wltp.html. Foreløpig skal fortsatt NEDC-verdier formidles. Når det gjelder nye biler som er typegodkjent i henhold til WLTP, er NEDC-verdiene avledet fra WLTP-verdiene. De ekstra angivelsene av WLTP-verdier kan oppgis frivillig frem til bruken blir obligatorisk. Forutsatt at NEDC-verdiene er oppgitt som intervallverdier, refererer de ikke til en enkelt, individuell bil og utgjør ikke en del av tilbudet. De tjener kun til sammenligningsformål mellom de ulike biltyper. Tilleggsutstyr og tilbehør (påmonterte deler, dekkstørrelse osv.) kan endre relevante bilparametre, som vekt, rullemotstand og aerodynamikk, og i tillegg til påvirkning fra vær- og trafikkforhold og individuell kjøreadferd, kan det også påvirke drivstofforbruk, strømforbruk, CO2-utslipp og bilens kjøreytelsesverdier. Ytterligere opplysninger om offisielt drivstofforbruk og de offisielle, spesifikke CO₂-utslippene fra nye personbiler finner du i «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (retningslinjer for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk), som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2). Effektivitetsklasser vurderer biler i henhold til CO2-utslippene med hensyn til bilens egenvekt. Biler som tilsvarer gjennomsnittet får bokstaven D. Biler som er bedre enn dagens gjennomsnitt får bokstavene A+++, A++, A+, A, B eller C. Biler som er dårligere enn gjennomsnittet får bokstavene E, F eller G. Opplysningene her gjelder EF-typegodkjenning til valgt modell og deres serieutstyr iht. direktiv 2007/46/EF. Ekstrautstyr som du har valgt for konfigurasjonen kan føre til at din konfigurerte modell tilsvarer en annen godkjent type på grunn av valgt utstyr, enn den ville ha vært uten ekstrautstyr. Derfor kan det oppstå avvik i opplysningene for din konfigurerte modell. De oppgitte CO2-verdiene er verdier som ble formidlet i rammen av bilens typegodkjenning.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.