vw we connect alle tjenester
1

Alle online-tjenester til ID.-modellene

Alle online-tjenester til ID.-modellene

Med online-tjenestene til We Connect og We Connect Plus kan du bruke en rekke nyttige online-tjenester i elbilene i ID.-familien fra Volkswagen. Her får du oversikt over alle tjenester.

Grunnleggende funksjoner

Grunnleggende funksjoner som nødanropstjenesten eller den digitale instruksjonsboken er tilgjengelig uten å registrere en We Connect-bruker. En egen We Connect-bruker kreves for å laste ned oppdateringer til den digitale instruksjonsboken i infotainmentsystemet. 

We Connect 

Med online-tjenestene til We Connect  til elbilene i ID.-familien får du tilgang til en rekke digitale tjenester helt gratis. 

Tjeneste

Forutsetninger

Veihjelp (inkl. data)

Fabrikkinstallert ID. Software 3.0.

Bilstatus (inkl. dører og lys)

-

Parkeringsposisjon

-

Personlig tilpasning

Fabrikkinstallert ID. Software 3.0. Tilgjengelige funksjoner avhenger ekstrautstyr.

Temperaturtips

Avhenger av installert programvareversjon. 

"Over-the-Air"-oppdateringer

-

WiFi-hotspot

Krever ekstra datavolum (via internettdeling med egen smarttelefon eller Cubic Telecom).

Forutsetninger

Fabrikkinstallert ID. Software 3.0.

We Connect Plus

Med We Connect Plus kan du dra nytte av flere nyttige tjenester – fra intelligent navigasjon til fjernstyring av funksjoner via We Connect ID.-appen på smarttelefonen.

For å bruke disse tjenestene må du opprette en separat We Connect Plus-avtale med Volkswagen AG. For We Connect Plus har du 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.netOpens an external link eller med We Connect ID.-appen etter utlevering av bilen. Da kan du bruke tjenestene uten ekstra kostnad i en gratis periode på tre år. 

Tjeneste

Kategori

Forutsetninger

Avreisetider

Bilfunksjoner

-

Klimaregulering

Bilfunksjoner

-

Lading

Bilfunksjoner

-

Online-stemmestyring1)

Infotainmentsystem

-

Nettradio2)

Infotainmentsystem

-

Online-trafikkinformasjon

Navigasjon

Navigasjon

Online-ruteberegning

Navigasjon

Navigasjon

Online-kartoppdatering

Navigasjon

Navigasjon

Parkeringsplasser

Navigasjon

Navigasjon

Online-målimport

Navigasjon

Navigasjon

Online-søk etter spesialmål

Navigasjon

Navigasjon

Ladestasjoner 

Navigasjon

Navigasjon

Kategori

Bilfunksjoner

Forutsetninger

-

1) Online-stemmestyring er for tiden tilgjengelig på norsk, tysk, dansk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk språk.
2) Du kan bruke online-tjenestene til We Connect / We Connect Plus med den integrerte internettforbindelsen. For å bruke Wi-Fi-hotspot kan hovedbrukeren betale for datapakker fra den eksterne kommunikasjonspartneren "Cubic Telecom". Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og passasjerer i bilen. Du finner informasjon om priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke Wi-Fi-hotspot med en smarttelefon med internettdeling aktivert. 

Upgrades – lås opp nye funksjoner i din ID.

Som We Connect-bruker kan du aktivere nye funksjoner i din ID. etter at du har kjøpt og fått utlevert bilen. 

Funksjon

Tekniske forutsetninger

Navigasjon

ID. Software 3.1 eller høyere

Fjernlysregulering Light Assist

ID. Software 3.1 eller høyere

Klimaanlegg "Air Care Climatronic"

ID. Software 3.1 eller høyere

Ambientebelysning (flerfarget)

ID. Software 3.1 eller høyere

Tekniske forutsetninger

ID. Software 3.1 eller høyere

vw we connect id. app

Last ned We Connect ID.-appen til din smarttelefon

Last ned We Connect ID.-appen til din Apple eller Android telefon, og kom igang med online-tjenestene fra We Connect.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å kunne bruke tjenestene til We Connect og We Connect Plus for modellene i ID.-familien trenger du en Volkswagen-brukerkonto og må logge deg på med brukernavn og passord. I tillegg krever det at du godtar en separat avtale med Volkswagen AG for bruken av tjenestene. Online-tjenestene er gratis de første tre årene, og kan forlenges mot en ekstra kostnad etter denne perioden. Etter å ha fått overlevert bilen har du 90 dager på deg til å registrere bilen via myvolkswagen.net eller i We Connect ID.-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) for å kunne brukene online-tjenestene i gratisperioden. Senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Enkelte online-tjenester til We Connect / We Connect Plus kan kun betjenest i We Connect ID.-appen. Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort. Online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og endringer kan forekomme i løpet av avtaleperioden. Inkluderte tjenester i pakkene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengelige tjenester kan variere mellom bilmodell, ekstrautstyr og installert programvare. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.