Alltid tilkoblet din Volkswagen ID. 

Kjører du en modell i ID.-familien? Da er du både helelektrisk og tilkoblet på farten: Med online-tjenestene fra We Connect Start for modellene i ID.-familien med ID. Software 3.0, får du blant annet muligheten til å kontrollerer utvalgte funksjoner, og sjekke bilstatus i We Connect ID.-appen på smarttelefonen.

Fordeler for deg:

  • Tilgang og fjernstyring av flere bilfunksjoner ved bruk av We Connect ID.-appen på smarttelefonen
  • Gratis de tre første årene

Klar når du er det

I We Connect ID.-appen på smarttelefonen har du god oversikt over gjenværende batteriprosent på batteriet og estimert rekkevidde. Du kan også enkelt stoppe eller starte ladingen fra sofaen. Mens med avgangstid aktivert, venter bilen din på deg fulladet hver morgen. 

We Charge

Lad raskt og enkelt med We Charge 

Med We Charge blir det enda lettere å lade din ID. på farten ved offentlige ladestasjoner tilknyttet et av de største og raskest voksende ladenettverkene i Europa. Du får også informasjon om tilgjengelige kontakttyper, ladeeffekter og priser.

3.
Ladeabonnementene og ladekortet er et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, utgiverinformasjon & juridisk informasjon).

Last ned We Connect ID.-appen

Koble deg til din ID. for å få tilgang til fjernstyring av funksjoner, kjøretøyinformasjon og ladetjenesten We Charge. Last ned appen på smarttelefonen din i dag.

Last ned We Connect ID. -appen

Slik kommer du i gang

Slik aktiverer du We Connect Start på noen få trinn.

--:--

Spørsmål og svar

Kontakt kundeservice

Kontakt kundeservice

Kontakt

Har du spørsmål, ideer eller tilbakemeldinger? Da må du gjerne ringe oss.

Du når oss på 800 12 651Opens a phone link (gratis fra Norge). Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Ring +49 5361-3793801Opens a phone link dersom telefonleverandøren din ikke støtter dette nummeret. Hvis du ringer fra utlandet, kan det påløpe ekstra kostnader.

Du kan også sende en e-post til:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å bruke We Connect Start-tjenestene trenger du en Volkswagen ID-brukerkonto. Deretter logger du deg på We Connect Start med brukernavn og passord. Videre må du inngå en egen We Connect Start-avtale med Volkswagen AG på nettet. Etter å ha fått utlevert kjøretøyet har du 90 dager til å registrere kjøretøyet via We Connect ID.-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) og til å bruke We Connect Start-tjenestene for hele varigheten av den avtalte gratisperioden. Du kan bruke de online-tjenestene fra We Connect Start med den integrerte internettforbindelsen. De medfølgende datakostnadene i Europa, med unntak av nettradio og WLAN-Hotspot, dekkes av Volkswagen. For bruk av tjenestene nettradio og WLAN-Hotspot, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land. Du finner informasjon om priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke tjenestene nettradio og WLAN-Hotspot via en egen mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) som kan fungere som WLAN-hotspot. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom abonnementet du har med nettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til denne leverandøren. Avhengig av dataplanen din kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet. Den kostnadsfrie We Connect ID.-appen kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort.  Tilgjengeligheten til de enkelte tjenestene som er beskrevet i pakkene, kan variere avhengig av utstyr, modell og land. Tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endringer i løpet av perioden. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler. Informasjon om priser på mobildata får du fra din mobilnettleverandør.
2.
Online-stemmestyring er for tiden tilgjengelig på følgende språk: Norsk (kun modeller i ID.-familien), tysk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.