Alltid tilkoblet din Volkswagen ID. 

Kjører du en modell i ID.-familien er du både elektrisk og tilkoblet på farten: Med online-tjenestene fra We Connect Start for modellene i ID.-familien med ID. Software 3.0, får du blant annet muligheten til å kontrollerer utvalgte funksjoner, og sjekke bilstatus i Volkswagen-appen på smarttelefonen.

Har du ID. Software 2.4 eller eldre, og oppdaterer til ID. Software 3.2 kan du utvide ditt tilkoblingstilbud med tjenestene fra We Connect for din ID.

Fordeler for deg:

  • Tilkoblet internett
  • Tilgang til mange bilfunksjoner via Volkswagen-appen

Til Volkswagen -appen i App StoreOpens an external link

Til Volkswagen -appen i Play StoreOpens an external link

Klar når du er det

I Volkswagen-appen på smarttelefonen har du god oversikt over gjenværende batteriprosent på batteriet og estimert gjenstående rekkevidde. Du kan også enkelt stoppe eller starte ladingen fra sofaen. Mens med avgangstid aktivert, venter bilen din på deg fulladet hver morgen. 

We Charge

Lad raskt og enkelt med We Charge 

Med We Charge blir det enda lettere å lade din ID. på farten ved offentlige ladestasjoner tilknyttet et av de største og raskest voksende ladenettverkene i Europa. Du får også informasjon om tilgjengelige kontakttyper, ladeeffekter og priser.

2.
Ladeabonnementene og ladekortet er et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, utgiverinformasjon & juridisk informasjon).

Tilkoblet med Volkswagen-appen

Tilkoblet med Volkswagen-appen

Volkswagen-app - den digitale følgesvennen for din ID.

Volkswagen-appen er forbindelsen til din Volkswagen ID. og alt som er viktig for deg. Den forvandler smarttelefonen til en fjernkontroll som kan styre flere nyttige bilfunksjoner. Så har du alltid oversikt over bilen din – selv om du ikke sitter i den.

Slik kommer du i gang

Slik aktiverer du We Connect Start på noen få trinn.

Nyttige snarveier