En person sitter i førersetet til en parkert T-Cross med åpen dør og ser på en mobiltelefon
1

Slik aktiverer du VW Connect

Slik aktiverer du VW Connect

Slik aktiverer du og kommer i gang med VW Connect.

For full tilgang til alle funksjoner kreves det en Volkswagen ID-bruker og en separat avtale med Volkswagen AG om bruken av online-tjenestene.

Har du allerede registrert en brukerkonto?

Logg inn og oppdag alle funksjoneneOpens an external link

Slik kommer du i gang steg for steg

Slik bruker du VW Connect i din Volkswagen

Følgende instruksjoner leder deg trinn for trinn gjennom aktiveringsprosessen for å koble deg til din Volkswagen

Last ned Volkswagen-appen til din smarttelefon

Last ned Volkswagen-appen til din smarttelefon og få tilgang til alle online-tjenestene. 

Volkswagen-app

Opplev alle fordelene med VW Connect (tidligere We Connect og Car-Net) i en app. Last enkelt ned Volkswagen-appen for din smarttelefon og koble til din Volkswagen.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.

For å bruke VW Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID. Du må deretter logge deg på VW Connect med brukernavn og passord. I tillegg må en separat VW Connect eller VW Connect Plus-avtale inngås med Volkswagen AG på nett under www.myvolkswagen.net eller via appen «Volkswagen» (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). For VW Connect Plus har du, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i «Volkswagen»-appen og bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden. 

Du kan bruke online-tjenestene med den integrerte Internettforbindelsen. For bruk av tjenestene nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og bilens passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, med en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som fungerer som mobil Wi-Fi-hotspot. Tjenestefunksjonen vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.

Den kostnadsfrie appen «Volkswagen» kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.     Tjenestene som er inkludert i pakkene VW Connect eller VW Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller ev. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør.