Registrer deg en gang, og nyt fordelene.
1

Alle tjenester fra VW Connect

Alle tjenester fra VW Connect

Alle helter trenger en hjelper. Og med tjenestene til VW Connect har du via Volkswagen-appen en hel haug av dem. Finn ut hvilke tjenester som passer best for din hverdag, og hvilke krav som må oppfylles. Her får du en oversikt over alle tjenester.

Tilgjengeligheten til de beskrevne tjenestene i pakkene fra VW Connect og VW Connect Plus kan variere avhengig av land og er avhengig av bilmodell, modellår og utstyr. Du finner mer informasjon om tilgjengelige tjenester på kundeområdet myVolkswagen eller i Volkswagen-appen.

Grunnleggende funksjoner

Grunnleggende funksjoner, som nødanropstjenesten og det lovpålagte nødanropssystemet eCall, er tilgjengelig for deg uten at du inngår en VW Connect-avtale. 

VW Connect

Med VW Connect er din Volkswagen online. Etter aktivering kan du bruke en rekke nyttige og innovative online-tjenester uten ekstra kostnad.

For bruk av de kostnadsfrie tjenestene må du opprette en egen VW Connect-avtale med Volkswagen AG på nettVær oppmerksom på at ubegrenset tilgang til online-tjenestene kan være avhengig av ytterligere betingelser som valgt brukerrolle, eller personverninnstillingene i bilen din..

Tjenester og funksjoner

Tjenester og <b>funksjoner</b>

Tjeneste

Tekn. forutsetninger

Veihjelp

Standardutstyr

Bilstatus

Standardutstyr

Dører og lys

Standardutstyr

Biltilstandsrapport2

Standardutstyr

Kjøredata

Standardutstyr

Parkeringsposisjon

Standardutstyr

Servicetimeplanlegging

Standardutstyr

Lading

Elbil eller ladbar hybrid

Tekn. forutsetninger

Standardutstyr

VW Connect Plus

En hel verden av digitale tjenester fra Volkswagen tar online-tjenestene til et nytt nivå: Med Volkswagen ID og aktiveringen av VW Connect Plus får du flere smarte funksjoner: fra intelligent navigasjon nærmest i sanntid og nettradio til bruk av smarttelefonen din som fjernkontroll. For enda mer komfort og underholdning.

For bruk av disse tjenestene må du opprette en egen VW Connect Plus-avtale med Volkswagen AG på nett. Kunden har, etter å ha fått utlevert bilen, 90 dager på seg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.netOpens an external link eller i Volkswagen-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) og bruke tjenestene i hele den gratis innledende periodenVær oppmerksom på at ubegrenset tilgang til online-tjenestene kan være avhengig av ytterligere betingelser som valgt brukerrolle, eller personverninnstillingene i bilen din..

Tjenester og funksjoner

Tjenester og&nbsp;<b>funksjoner</b>

Tjeneste

Forutsetninger

Tuting og blinking

Standardutstyr

Online-tyverialarm

Standardutstyr

Online-kupéventilasjon

den nye Tiguan, den nye Passat, Golf 8, kun tilgjengelig for milde hybridbiler, behøver en tilstrekkelig batterikapasitet

Online-kupévarmer

Kupévarmer

Låse og låse opp3

Standardutstyr

Avreisetider

Elbil og ladbar hybrid

Klimaregulering

Plug-In hybridbil

Lading

Elbil og ladbar hybrid

Nettradio4

Ready 2 Discover, Discover Media eller Discover Pro

WLAN-hotspot4

Ready 2 Discover, Discover Media eller Discover Pro

Online-trafikkinformasjon

Discover Pro Max, Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Online-ruteberegning

Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Bensinstasjoner og ladestasjoner

Discover Pro Max, Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Online-kartoppdatering

Discover Pro Max, Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Online-målimport2

Discover Pro Max, Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Parkeringsplasser

Discover Pro Max, Discover Media, Discover Pro eller Ready 2 Discover

Forutsetninger

Standardutstyr

Pakker og priser

Alle Volkswagens modeller er kompatible med online-tjenestene fra VW Connect. Avhengig av utstyret er enkelte pakker tilgjengelig for nye biler i en begrenset periode uten ekstra kostnad. Tjenestene kan for eksempel forlenges i In-Car Shop via infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect ShopOpens an external link.

VW Connect

VW Connect Plus
(uten navigasjon)

VW Connect Plus
(med navigasjon)

Forlengelse med 1 år
(inkl. MVA.)

-

969 kr

1 790 kr

Forlengelse med 2 år
(inkl. MVA.)

-

1 650 kr

2 950 kr

Forlengelse med 1 år
(inkl. MVA.)

-

Forlengelse med 2 år
(inkl. MVA.)

-

Volkswagen-appen - din digitale følgesvenn for din Volkswagen

Volkswagen-appen - din digitale følgesvenn for din Volkswagen

En mann sitter i en Volkswagen og ser på mobiltelefonen

Volkswagen-appen forener det omfattende tilkoblingstilbudet til VW Connect (tidligere We Connect og Car-Net). Den tilbyr deg en oversikt over alle viktige funksjoner og tjenester og sørger for enda mer komfort. Last den ned nå.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.

For å bruke VW Connect-tjenester trenger du en Volkswagen ID. Du må deretter logge deg på VW Connect med brukernavn og passord. I tillegg må en separat VW Connect eller VW Connect Plus-avtale inngås med Volkswagen AG på nett under www.myvolkswagen.net eller via appen «Volkswagen» (tilgjengelig i App Store og Google Play Store). For VW Connect Plus har du, etter å ha fått overlevert bilen, 90 dager på deg til å registrere bilen på www.myvolkswagen.net eller i «Volkswagen»-appen og bruke tjenestene i den avtalte kostnadsfrie prøveperioden. 

Du kan bruke online-tjenestene med den integrerte Internettforbindelsen. For bruk av tjenestene nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, kan datapakker kjøpes via den eksterne mobilnettpartneren «Cubic Telecom» og brukes i en rekke europeiske land på steder med mobildekning. Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle brukere og bilens passasjerer. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio, Wi-Fi-hotspot og Alexa, dersom tilgjengelig, med en mobil enhet (f.eks. smarttelefon) som fungerer som mobil Wi-Fi-hotspot. Tjenestefunksjonen vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobilabonnementet ditt kan datautveksling via internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.

Den kostnadsfrie appen «Volkswagen» kan brukes på en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort med en eksisterende eller separat mobilavtale mellom deg og mobilnettleverandøren din.     Tjenestene som er inkludert i pakkene VW Connect eller VW Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengeligheten er også avhengig av bilmodell, utstyr og installert programvareversjon. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Tjenesten er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og kan underlegges innholdsmessige endring eller ev. fjernes i løpet av avtaleperioden. Du finner mer informasjon på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen-partner. Informasjon om priser på mobilnettbruk får du fra din mobilnettleverandør. 

2.
Ikke tilgjengelig for Touareg.
3.
Tjenesten Låse og låse opp krever identitetskontroll via Volkswagen Ident-prosedyren. Identiteten din bekreftes da av en Volkswagen‑forhandler eller kunderådgiver via videochat.
4.
Hvis du vil bruke «Streaming & Internett»-tjenesten, enkelte In-Car-apper samt WiFi-hotspots, kan du kjøpe datapakker via den eksterne mobilleverandøren «Cubic Telecom». Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Du finner informasjon, betingelser, priser og støttede land på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio og medie-streaming via en mobilenhet (f.eks. en smarttelefon) med Wi-Fi-sonefunksjon. Tjenestene vil i så fall kun være tilgjengelige gjennom mobilnettavtalen du har med mobilnettleverandøren din, og kun innenfor dekningsområdet til dette mobilnettet. Avhengig av mobildataplanen din kan datautveksling via Internett medføre ekstrakostnader (f.eks. roaming-gebyr). Dette gjelder særlig ved bruk i utlandet.