Pris fra kr
494.200,-inkl. frakt/levering Oslo
Rekkevidde
Inntil 418 kmblandet kjøring (wltp)
Generøst
1.121 literbagasjeromsvolum
Ladeeffekt
Inntil 170kW
Kraftig elmotor
150 kW 204 hk
Drivlinje
Bakhjulsdrift
Antall seter
5seter
ISOFIX
2 festertotalt
Opptil
1.000 kgtilhengervekt
Drivlinje
Bakhjulsdrift

ID. Buzz har mange høydepunkter. Her er noen av dem: 

Spørsmål? Sjekk vår FAQ

ID. Buzz og tekniske data

Vi vet tekniske data er interessant lesestoff. Klikk deg videre, last ned brosjyren med tekniske data og se hva ID. Buzz kan by på!

vw ID. Buzz elbil

Velkommen inn!

Både navigasjon og ryggekamera er standardutstyr på ID. Buzz. Som standard får du også et topp moderne infotainmentsystem på 12", oppvarmet ratt og frontrute samt et romslig førerhus med komfortable seter. Vi har gjort alt for at du skal få en behagelig kjøretur!

vw ID. Buzz elbil

5-seter og stort bagasjerom!

ID. Buzz passer godt for alle som ønsker seg en litt annerledes familiebil. Her får du mye sjarm, rikelig med bagasjeplass (1.121 liter), generøs takhøyde samt bakseter som både kan justeres i lengderetning og legges ned separat i en 40/60 splitt.

Bygg din ID. Buzz

Lek deg rundt med farge-, interiør- og felgvalg og bygg drømmebilen!
Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Nyttig info ID. Buzz

Informasjonen på denne siden oppdateres fortløpende.

Informasjon om bilen

Pristilbud ID. Buzz

Send inn en uforpliktende prisforespørsel i dag og bli kontaktet. Spørsmål? Sjekk vår FAQ

Raske fakta - kortfilm om ID. Buzz

--:--
Sett deg tilbake og nyt filmen som gir deg en rask innføring i alt ID. Buzz har å by på av smarte løsninger. Psst! Husk lyd!

Ofte stilte spørsmål ID. Buzz

Har du spørsmål relatert til ID. Buzz bør du sjekke ut vår FAQ. Her har vi besvart de vanligste kundespørsmålene vi mottar fra dere der ute.

Volkswagen og bærekraft

ID. Buzz tar et viktig steg i riktig retning

Volkswagen og bærekraft

ID. Buzz tar et viktig steg i riktig retning

vw ID. Buzz elbil

Visste du at ID. Buzz er fri for animalske produkter, inneholder gjenvunnet plast og blir overlevert karbonnøytral til europeiske kunder? Dette og flere andre tiltak er alle i tråd med Volkswagen sin bærekraftsstrategi.

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

ID. Buzz Cargo elvarebil

Dette er en helt unik elvarebil bygget som en elbil fra bunn. Klikk deg videre og finn ut om dette kan bli din neste arbeidsplass på fire hjul!

Kontakt forhandler
om ID. Buzz

Vi slår gjerne av en hyggelig bilprat om du har spørsmål relatert til ID. Buzz. Søk opp nærmeste forhandler og ta kontakt så hjelper vi deg med det du måtte lure på! Du kan også sjekke ut vår FAQ

Meld deg på nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID.-familien og andre elektriske nyheter fra oss!

ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

vw ID. Buzz elbil

Selv om koblingene til ikonet er mange sørger ID. Buzz samtidig for å gi elbilen et nytt ansikt. Det Volkswagen nå har klart å skape er en stor elbil uten rival - blant annet fordi den ikke er basert på kompromisset om en multiplattform, men er bygget som en ren elektrisk bil fra grunnen av slik som øvrige ID.-modeller fra Volkswagen. Og takket være Volkswagen sin kloke beslutning om å produsere ID. Buzz i to versjoner (elbil og elvarebil) kan både privat- og bedriftskunder nyte godt av elbilfordelene disse byr på.

ID. Buzz elbil | Ofte stilte spørsmål 

Medieomtale
Pressen har prøvekjørt ID. Buzz

Les artiklene og gjør deg opp din egen mening:

Great Things Start With a Smile

ID. Buzz er Volkswagen sitt ikon på elektrisk mobilitet. Da synes vi det passer godt å slå seg sammen med andre flotte ikoner i forbindelse med salgsstart av ID. Buzz: nemlig heltene fra Star Wars.

For ID. Buzz imponerer ikke bare med sin unike sjarm, men også med toppmoderne teknologier og en helt ny romfølelse. Dette gjør den nyeste elbilen fra Volkswagen ikke bare til en sympatisk og intelligent følgesvenn for ethvert bileventyr, men også en bil som vil bringe frem et smil i oss alle - uansett hvilken galakse du befinner deg i. Og når to ikoner forener krefter, ja da blir det like unikt som ID. Buzz-modellene i seg selv.

--:--

ID. Buzz er ikke bare "high tech" – den er også "human tech". Med sitt karakteristiske smil i front, som umiddelbart skaper positive vibber, blir ID. Buzz din intelligente følgesvenn. Den er kanskje ikke en droide, men vi er sikre på at det nyeste medlemmet av ID.-familien uansett vil få mange fans hvor enn bilturen går.

Ewan McGregor blir merkeambassadør
for Volkswagen og ID. Buzz

Ewan McGregor og vw elektrisk T1 folkevogn

Ewan er ikke bare en ivrig Volkswagen-fan, han har også sin egen unike samling av klassiske veteranbiler. Én av dem elektrifiserte han faktisk helt selv! Som mangeårig UNICEF UK Goodwill-ambassadør støtter han også veldedige formål over hele verden. Dette gjør Ewan til den perfekte partneren for et felles oppdrag: å gjøre fremtidig mobilitet enda mer bærekraftig.

Den britiske skuespilleren Ewan McGregor blir merkeambassadør for VolkswagenHan er blant annet kjent for sin rolle i Star Wars, og med dette samarbeidet får vi mange forsterkninger om bord.

Star Wars skuespiller Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi og vw ID. Buzz

Våre elbiler dekker ulike behov for rekkevidde, plass og praktiske løsninger. Se og bli kjent med våre elbiler.

Nyttige snarveier